Miért érzem ezt esténként? Mit csináljak, hogy végre normálisan aludhassak végre?
pár hete éjszaka állandóan olyan érzésem van, mintha valaki figyelne, és ilyenkor annyira úrrá lesz rajtam a félelem, hogy megmozdulni is alig merek, mert pl. hallottam egy lényről, valami Figyelőnek vagy nem tudom, minek hívják és az a lényege, hogy este, miközben alszol, néz téged és ha felébredsz, megöl..valamint tegnap délután megnéztem a Kört is és azóta rendesen f.sok a sötétben, múlt éjjel is kb másfél órát aludtam összesen, de lehet, még annyit se, egész éjszaka hajnali 6-ig ment a tv-m és mindig, amikor egy picit elbóbiskoltam, rögtön felébredtem, mert megint bennem volt az a fura érzés, mintha valaki az ágyam mellett állna pl és nézne...fuhh nagyon ijesztő volt...és kb. ugyanez van hetek óta, csak eddig pár órával többet aludtam.
miért érzem ezt állandóan, mintha valaki figyelne? és mivel űzhetném el ezt az érzést, hogy végre nyugodtan aludhassak?
15l
Olvasd már vissza magad. Néz, és ha felébredsz, megöl? Miért nem öl meg álmodban? Ennek semmi értelme.
Egyébként én találkoztam vele, kalapos, köpenyes fekete árny. Arra ébredtem, hogy fölém hajol és figyel, de aztán eltűnt. Még élek. Szóval nem fog megölni. Nem viccelek, tényleg járt nálam úgy 15 éve.
amiről én olvastam, elvileg egy meztelen kutya-ember...
amúgy olvastam erről és elvileg voltak, akiket megölt..
Akkor engem azért nem ölt meg, mert éppen kalap és köpeny volt rajta :D
Bevallom, a Körtől én is betojtam, mégis az Átok-beli csajjal álmodtam. De nem néztél meg semmi fura videót, nincs miért félned.
Ne nézz horrort, nekem csak ez használ a rémképek ellen. Túl élénk a fantáziám. XD
Tyű, és a meggyilkoltak hogy mesélték el, hogy haláluk előtt álmukban figyelte őket a vérkutyi? Hogy nincs tele a média ezekkel a rejtélyes otthon-ágyban halálesetekkel? Egyáltalán hogy öl ez a figyelő, megfojt, megharap?
Kicsit gondolkozz el, ez is ugyanolyan urbánus legenda, mint a többi ezer. :D
Élénk a fantáziád és beparáztatod magad, horrort meg ne nézz, ha félsz tőle. :)
Ne képzelj be magadnak ilyen marhaságot. Ha bezártad az ajtódat akkor nyilván senki nem képes meglepni, szellemek pedig nincsenek ez a babonás vagy hazug emberek kitalációja!
Ahhoz hogy leszokj erről a marhaságodról, inkább foglalkozz önmagaddal az legalább igaz és érzékelhető. S elmúlik ez a buta majrézásod kevesebb ilyen filmet néz és kevesebb ilyen marhaságot olvass.
szóval feküdj le és gondolatban a kezeddel simogasd bégig a testedet le és fel a gondolati tenyereddel és szeresd önmagadat, mert fantasztikus vagy. aztán simogasd a gondolati tenyereddel a fejedet körbe-körbe az órajárásával egyező irányba nagyon lassan!!! Meglátod ettől megnyugszol és elalszol nem képzelődsz ilyen butaságokat.
köszi a válaszokat :)
4.: nem a halottak mesélték el, hanem akiknek a hozzátartozójukat ölte meg állítólag :D de most már mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!