Sátánista vagyok és mindenképp titokban akarom tartani a családom előtt, de mit tegyek ha el akarnak rángatni templomba? 15/L
A sátánizmus működik. De ha mások nyakán és hátán kapaszkodsz felfelé (másokat eltaposva) annak bizony vannak kockázatai.
Sokan elbuktak már ebben.
A töbség már leírta véleményét szép részletesen és elég sok vélemény megfordult már itt tehát te választhatsz mit teszel.Én már nem akarok senkit se ismételgetni.
Viszont sátánistával nem nagyon szoktam vitázni (eddig csak keresztény felekezetek tagjaival vitáztam) úgy hogy jó lenne egy Luci Ferenc pártival is vitázni!
Kezdjük ott hogy honnan veszed hogy létezik Sátán?
A sátánizmus nem lehet ősibb a kereszténységnél, mert a sátánt a kereszténység találta ki, hogy legyen mitől félni az embereknek, hogy nem tartják be a szentenciákat elviszik őket a sátán a pokolba :xD
Egy csomó lázadó tini akik az egészet komolyan vették, ezért dacból megalapították a sátánizmust, mint ellenvallást. Nem tűnik fel, hogy a sátánizmus mindenben a fordítottja a kereszténységnek ? A többi vallás az nekik smafu.
Menj el nyugodtan templomba, bajod nem lesz belőle az biztos, legfeljebb kiábrándítanak a sok ostoba netes baromságból ami a fejedben van és normális életet fogsz élni.
csakhogy mindenkit felvilágosítsak a sátán izmusnak egyáltalán semmi köze nincs a bibliai sátánhoz
a sátánizmus egy természet vallás önmagunk spirituális fejlesztése ezt a gúny nevet a kereszténység akasutotta rá
21,27, köszönöm nektek! Ti képben vagytok:)
Honnan veszem hogy létezik Sátán? Hiszek benne. De aki nem fejlődik spirituálisan, annak hiába magyaráznám hogy miért.
Nyugodj meg, kinövöd, mint a tavalyi cipőd.
Ahogy fejlődsz "spirituálisan" rájössz, hogy itt is, ott is szorít. Nem hagy kiteljesedni - mint ahogy egy előttem író említette, nem hagy kitekinteni - hisz ugyanúgy egy autoritás által felállított szabályrendszeren alapul mint a kereszténység, vagy bármely más vallás, csak éppen spirituális maszlaggal leöntve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!