Ki hiszik a titokban? Alkalmazzátok? Beválik?
mire elkezdtem volna írni a választ, az első válaszoló megelőzött, mert pont ezt akartam írni.
abban a könyvben egy módszer va, aminek az alkalmazása, és a kivitelének az eredményessége is erősen kérdéses, bár a könyv bestseller mindenhol.
Na, akkor most már legalább a megfelelő kategóriában van a kérdés. Agykontrollnak meg hasonlók nem a Tudományok kategóriában van a helye.
A gondolkodást is alkalmazni kellene, meg a nyelvtani és helyesírási szabályokat.
Hiszik?
Kicsit tanulhatnál először magyarul. Olvashatnál irodalmi műveket. Sok természettudományt, aztán biológiát is.
Na mindegy... úgyis lusta leszel erre.
Akkor röviden: tényleg tudod magad javítani, hogy sikeresebb legyél az életben - de csakis magad. Senki másra és semmi másra nincsen egyetlen mákszemnyi ráhatásod sem. Csak a saját teljesítményed tudod növelni.
Én láttam a filmet, de szerintem egy oltári nagy baromság.
Lehet van reális alapja, nem tudom. De túl sok benne az optimizmus, ami nekem már sok... szerintem ez a könyv/film nagyon álomvilágban élő emberek számára javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!