Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A pulzáló mágneses mező a...

A pulzáló mágneses mező a test aurájának mezejét erősíti fel? Ezért jó mindenre?

Figyelt kérdés

A NASA által kifejlesztett mágnesterápiás matracról nem tudjuk hogy miért gyógyít ennyi mindent : vérkeringési probléma, stroke, meszesedés, cukorbetegség, vérnyomás, elhízás.

A NASA fejlesztette ki, az űrhajósoknak, mert azok az űrutazás után teljesen elgyengültek mágneses tér nélkül és a földi teret ez pótólta. A föld mágneses mezeje felére csökkent az utóbbi 50 év eliparosodása folytán és nem minden gyógyító hatás ismert, csak a vérkeringésjavító. Pl a cukor, vérnyoimás, fogyókúra hatásról még ma se tudják orvosok miért van neki.

Az elméletem szerint azért segít ennyi minden betegségben, mert a test csakráit erősíti fel, egyenlíti ki a test mágneses terének elgyengülését.

Ismert energetikai gyógyászatban, hogy a betegségek a meridiánok és testi energetikai zónák elgyengülése révén keletkezik. Azaz ahol nem áramlik a test energetikai mezeje akadálytalanúl, ott az információ belassúl vagy felgyorsúl és az immunrendszer nem képes kijavítani a lerakódásokat. Azaz a test energetikai mezője szabályosan áramlik és jön a betegség. A mágnesmatrac az ezt a mezőt felerősíti és ahol a testben ez a mágneses információs mező gyenge azt felerősíti, kiegyenlíti.

Mit szólsz ? Te mivel egészítenéd ki az elméletet?

2013. júl. 27. 21:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
na... és íme itt van mami... reklámozza magát, és a blogját ami alaptalan majmolás
2013. aug. 1. 12:34
 22/26 anonim ***** válasza:

21/ nem reklámozom magam, csak felajánlottam aki akarja aki nem nekem nem érdekem, nem keresek vele és nem is rövidülök vele.Az igazi reklám az ha valaki kereskedik valamivel haszna van belőle.

A másik és senkit nem majmolok de nem is koppintottam le mint mások-- ne mondj ítéletet ha nem olvastad el rendesen, vagy épp egy szót se értettél abból a kevésből amit esetleg olvastál.

Akkor szövegelj ha majd nyomorultul húzod magad a betegségeid miatt, és gyógyulni szeretnél, ne pedig most amikor még egészséges vagy

2013. aug. 1. 13:39
 23/26 Szecsői Tibor ***** válasza:
74%

#16 És arról hallottál már, hogy léteznek olyan orvosok, akik homeopátiával is foglalkoznak? Hülyék/pénzéhesek mindenhol vannak.

Ez a mágneses cucc meg nyilván hatással van a szervezetre, gondolom pl. serkentheti a véráramlást, de hogy a csakrákhoz, aurához, biorezonanciához pont ugyanannyi köze van, mint az ocelotokhoz, az biztos. Csak ocelotok legalább léteznek.

Ja, és ha valamiről elméleted van, ráadásul ennyire megalapozott, mint pl ez is, akkor ne úgy tálald már, mint valami kész tényt. Már csak azt várom, ki fogja felhozni a kvantummechanikát mint bizonyítékot emellett.

2013. aug. 9. 13:05
 24/26 anonim ***** válasza:

"Ezzel megszületett a biológia egy új korszaka, a kvantum-biológia. Az élet, kémiai anyagok által hordozott elektromágneses energiák végtelenül intelligens kölcsönhatása."

Eredet: [link]

2013. aug. 11. 16:18
 25/26 anonim ***** válasza:

Igy igaz 24/ az orvostudomány már kezd foglalkozni az élet elektromosságon alapuló létezésével, de még mindig csak tapogatózik-- pl biorezonancia- mágneses rezonancia-- ezek ha létezők is, még is még mindig csak tapogatózás az életben található energiák után, túl sok benne még sóder.

Sajnos nincsenek még olyan műszerek amely nem csupán kimutatni képesek a testben levő energiákat, hanem külön választani is.

Nézzük az EEG készüléket. Annak idején én neurológián dolgoztam és munkám közben behatóbban foglalkoztam a test-energiák érzékelésével (!).Ami annyit jelentett, hogy érzékeltem a daganatot a fejben is, a rákot a testben, a bénaság okát vagy a komában fekvők közötti energetikai különbséget, amelyből már tudtam hogy ki lesz képes magához térni és ki pedig soha. ÉS az orvosok volt amikor azon a betegen dolgoztak a legtöbbet, akiről én tudtam, hogy soha nem fog visszatérni a valóságba. és annál a betegnél haladtak el az ágya mellett lemondva róla, akiről biztosan tudtam hogy vissza fogom hozni és visszatér az életbe és tovább fog élni.

Pedig a koma állapotnál használtak EEG vizsgálatokat is-- de még az is kevés a tényleges megállapításhoz.

Volt nekem egy ritka képességem, a testből való kilépés energia-fazonként, amire kitalálták a lélek elnevezést és elég találóan. Na most tettem egy kísérletet még pedig a test-kilépést csak megkezdtem, miközben egy EEG vizsgálatot végeztettem a kolléganőmmel-- neki azt mondtam hogy sokat a fejem egy adott helyen, ezért csináljuk meg a vizsgálatot -- Amikor már elkezdte konkrétan a készülék rögzíteni az agy hullámokat, akkorra időzítettem a kilépést.

Az eredmény a következő volt- leszámítva a kolléganőmet aki ijedten azt kérdezte mennyi gyógyszert vettél be borzasztó, olyan az EEG eredményed, mint egy súlyos komában levő betegnek!

Tehát innen tudtam meg azt, hogy amikor kilépek a lélek energia hálózattal, akkor a test a legmélyebb komában van amiből tulajdonképpen soha nincs visszatérés!

Tehát az amit a betegeknél is érzékeltem az igaz volt, hiába dolgoztak azzal a koma típussal elvesztegetett idő és ráadásul, elvesztegetett nagyon felhasználható szerv amit donorként még felhasználhattak volna más csak szerv betegnél az életbemaradásért-- gondolok itt szívre, vesére, májra.

A legnagyobb hibája az-az embernek hogy vagy agyon misztifikál vagy agyon tudományosít és ehhez kitalálja azt a ménkű sok sóderját, különböző és egyre több mozaikokként kezeli az emberi tudatot az emberi energiákat - és az a baj hogy mindegyik csak egy-egy mozaik darabkáját amihez aztán kitalál egy fogalmat amiről fogalma sincs tulajdonképpen és ehhez gyártja az értelmetlen sóderját ilyen a "mágneses rezonancia is!!

2013. aug. 11. 19:26
 26/26 anonim ***** válasza:

Ennek nem értése abból is látszik ahogy kérdező felsorolta az érveit a Nasa- val kapcsolatban- nincs mágneses-tér?- aztán hozzá tette a kínai meridiánokat aztán a hindu csakrákat és végül még az aura butaságot is

DE Ő a kérdező nem tehet róla, hogy így fogalmazott, mivel ez van mindenhol leírva, össze keverve, kutyulva, sóderolva, okoskodón anélkül hogy bárki érzékelni tudná a testben futkosó energiát azok közül, akik hintik a sódert, akik félrevezetik az embereket.

2013. aug. 11. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!