Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A pulzáló mágneses mező a...

A pulzáló mágneses mező a test aurájának mezejét erősíti fel? Ezért jó mindenre?

Figyelt kérdés

A NASA által kifejlesztett mágnesterápiás matracról nem tudjuk hogy miért gyógyít ennyi mindent : vérkeringési probléma, stroke, meszesedés, cukorbetegség, vérnyomás, elhízás.

A NASA fejlesztette ki, az űrhajósoknak, mert azok az űrutazás után teljesen elgyengültek mágneses tér nélkül és a földi teret ez pótólta. A föld mágneses mezeje felére csökkent az utóbbi 50 év eliparosodása folytán és nem minden gyógyító hatás ismert, csak a vérkeringésjavító. Pl a cukor, vérnyoimás, fogyókúra hatásról még ma se tudják orvosok miért van neki.

Az elméletem szerint azért segít ennyi minden betegségben, mert a test csakráit erősíti fel, egyenlíti ki a test mágneses terének elgyengülését.

Ismert energetikai gyógyászatban, hogy a betegségek a meridiánok és testi energetikai zónák elgyengülése révén keletkezik. Azaz ahol nem áramlik a test energetikai mezeje akadálytalanúl, ott az információ belassúl vagy felgyorsúl és az immunrendszer nem képes kijavítani a lerakódásokat. Azaz a test energetikai mezője szabályosan áramlik és jön a betegség. A mágnesmatrac az ezt a mezőt felerősíti és ahol a testben ez a mágneses információs mező gyenge azt felerősíti, kiegyenlíti.

Mit szólsz ? Te mivel egészítenéd ki az elméletet?

2013. júl. 27. 21:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

9-es. Erről egy kiváló humorista jut eszembe:

http://www.youtube.com/watch?v=rmKScssfbus

2013. júl. 28. 00:11
 12/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mit gondoljak. Egyrészt nagyszüleim is vettek anno valamilyen mágneses akármit, amire rá kellett ülni, meg mögé kellett rakni a másikat. Ők azt mondták hogy használt. Anyám is kipróbálta, utána elkezdett fájni a hasa és megoldódott egy változó kori problémája.

Biztos, hogy a mágneses terek hatással vannak valamilyen szinten az emberi szervezetre, de el nem tudom képzelni hogy hogyan. Meg azt sem, hogy ilyen drasztikusan, hogy pár nap alatt észreveszed a változást.

Ugyanakkor azt is hozzátenném, hogy sok esetben szerintem csak a placebo hatás érvényesül. Ezért lesznek jobban az emberek tőle.

2013. júl. 28. 00:31
 13/26 anonim ***** válasza:
A placebo hatás tényleg jelentős lehet, de nem tartom kizártnak, hogy valóban van hatása. A vörösvérsejtek hemoglobinja vasat tartalmaz, ami kölcsönhatásba lép a mágneses mezővel. Elképzelhetőnek tartom, hogy a mágneses tér hatására javul a hajszálerek vérellátása, ilyen módon azok a sejtek, szervek is energiához (oxigénhez, cukorhoz) juthatnak, amelyek az elmeszesedés, vérsűrűsödés miatt már nem működtek megfelelően.
2013. júl. 28. 00:59
 14/26 anonim ***** válasza:
A matracot nem a NASA fejlesztette ki, s nem gyógyít az égvilágon semmit. Sőt, rákbetegek (ide értve a gyógyultakat is) számára kifejezetten káros.
2013. júl. 28. 12:06
 15/26 anonim ***** válasza:

Én sajátos magyarázattal volnék eme krepp megfejtésében!

Ami gyógyít az nem más mint maga a hit! avval, hogy elmentél az első elöadásra és álmélkodva végighallgattad azt, már beindult a hited. És ha rászántad magadat (a pénzed is megvan)megvásároltad a cuccot, már teljes a hited!

Épp ez a lényeg! Végighalgatod azt a rengeteg álltudományos maszlagot, amihez te is kovácsolsz még néhány magyarázatot, és betegség volt, nincs!

Mindegy, hogy milyen fűből főzöd azt a teát a lényege, hogy pont úgy csináld ahogyan azt javasolták. Mert ha képes vagy arra, hogy pontosan kövesd az utasításokat, akkor már van hited, és a hatás sem marad el!

Még közrejátszik az eladó (előadó) személyisége is! Ha nálad tanultabb ember mondja ugyan azt a baromságot, neki jobban elhiszed mint bárki másnak!

Végeredmény = nem a mágnes (mágneses tér) gyógyít, hanem a belévert hit!

Az a csakrás mese is ugyanígy működik! Csak annak vannak csakrái aki hiszi. Mert mindenkinek kell valami magyarázat a világ dolgaira, hát nekik a csakra. Másnak Isten, másoknak az idegenek. És ezt még folytathatnám

Tudom azt is, hogy ezt nehéz megérteni egy magadfajta tényekhez ragaszkodó hantdarabnak. Az élet egy játék, de játszani tudni kell!

2013. júl. 28. 20:05
 16/26 A kérdező kommentje:

Biztosan nem hatásos a mágnesmatrac, ha a kórházak is használják. :P

Milyen emberek vannak

2013. júl. 28. 20:35
 17/26 anonim ***** válasza:

A netten olvastam néhány megjegyzést. Egyikben az állt, hogy a zsebeiben hordott, és a párnája alá rakott mágnestől megszünt magas vérnyomás (elhagyta a gyógyszereit).

Jómagam nagymértékű fáradékonysággal küzdök évtizedek óta, hát gondoltam kipróbálom. Mert nekem, a nyelőcsövemből ered minden bánatom-bajom, hát nyakamba kötöttem egy jó erős mágnest, egy másikat a párnám alá. Ennek körülbelül három hete, és ma már megtettem 200km-t, a 40Cfok sem tántorított, és most is sokkal frissebbnek érzem magam, mint eddíg álltalában.

Ezt csak azért mondom el, mert nem kell ahhoz többszázezres kütyü, meg néhány órás mese... Ha elhitted, vedd meg és hatni fog! Ha kételkedsz benne, még csak meg se próbáld, mert rontani fogod a statisztikát!

Ennyi erővel tudom ajánlani a nyakláncra fűzött keresztet, vagy esetleg a belsőzsebedben hordj egy gerezd fokhagymát! Ezek épp ólyan hatásosak mint a pulzáló mágnesterápia.

A külömbség csupán, hogy ez utóbbit már a gazdagabb népnek méretezték!

Nekem használ, és nem is veszem ki többé a nyakamból, és ez a hit!De tudom, hogy akár egy fogkefével is elértem volna, ha megfelelő körítést adott volna valaki!

2013. júl. 28. 22:15
 18/26 anonim ***** válasza:

KAMU!

A mágneses matrac nem más, mint egy áltermék! Elsősorban nyugdíjas embereket célzott meg ezekkel pár cég. Telefonon összetoborozzák őket egy ingyenes előadássorozatra, meg csinálnak nekik speciális "szűrővizsgálatot", ahol persze kiderül, hogy mindenkinek használna a matrac. Utána nyereményt "sorsolnak", hogy egymillió helyett a "szerencsések" már ötszázezerért is megvehetik. Olyan gyönyörű showműsort adnak le, bármelyik agymosoda megirigyelhetné. A fogyasztóvédelem időről időre megvágja őket milliókra, de az semmi, egyetlen mesedélután alatt megtérül nekik.

Ezek a cégek legálisan bűnöznek, aki pedig terjeszti a hirdetéseiket, öltönyös tolvajbandákat szolgál ki, a legrosszabb félét.

2013. júl. 31. 01:25
 19/26 anonim ***** válasza:

Tény és való hogy az emberi testben két energia szálrendszer kering az egyik az idegrendszer, amely szigetelt vezetékben száguldozik. Erre ellentétes íveit rajzolja a mágneses energia rendszer vezeték nélkül száguldozik, és lefércelődik a testhez, egy test-energia csatornákkal.(ezt szurkálják tűvel)

Most figyeljetek, mert a világon én írom ezt egyedül igy és én gyógyítottam életem során ezeknek az érzékelésével együtt, beleérezve a testbe ismerve ennek minden titkát először a világon, mert sehol hasonlót senki nem írt és mondott!!

hoztam vissza komából és állítottam lábra bénákat és hoztam rendbe olyan betegségeket amelyet az orvosok nem tudtak. Érzékeltem a fejben az agydaganatot tályogot, a komás beteg fájdalmát, a gyenge szívet a gyulladásokat a meglapuló rákos betegséget stb.Ha valaki megállt mellettem villamoson buszon a munkahelyemen és elkezdett fájni pl az a karom ami felé volt, akkor tudtam hogy gyulladás van a testében-- ha viszont nagyon fájt és szinte húzta azt a karomat, hogy égett szinte, akkor az illető rákos volt.

Az emberben mint írtam két különböző (+) és (-) töltésű energiai száll-rendszer van, mint két életet adó lélek energia.

Na már most először is a test körül nincs semmiféle aura. ez marhaság. Ezek az energiák sugároznak ki elektromos kisugárzást valamint a test hője sugárzik ki és a szervek időszakos maximális működése energetikailag-- természetesen a betegségek is jellegzetes energetikai kisugárzást mutatnak.

Az életnek mindenképp szüksége van a (-) töltésű sugárzásra-- nem teljesen igaz az, hogy mágneses-- ez aféle földi, geológiai-mágneses téveszme.

Minden elektromosságnak meg van az a tulajdonsága vagy vagy vonz, vagy taszít-- szükségtelen mágnesességről bármelyiknél is zagyválni akár földről akár életről van szó. A Föld magja nem vas, nem mágnes, hanem higany s valószínűleg csak annak is csak a gőze. A vérben pedig azért van vas, mert jobban megköti az oxigént-- amig a növényeknek nincs szükségük oxigénre, azt kilehelik" ezért magnéziumot jobban kedvelik, mivel a szenet köti meg.

Bocsi a kitérőért. Szóval az ominózus mágneses matrac lehet jó, de lehet rossz hatása is és sajnos azért mert orvos valaki az nem jelenti még azt hogy tudná előre. Itt be kell számítani a kereseti lehetőség feltételezését, mert % százalékot kap az az orvos is aki reklámozza.és az is, aki járja az országot.

Tény és való hogy az asztronauták megszenvedik a kint létet de nem a mágnesesség hiánya miatt, hanem az idő lelassulása miatt (öregedést okoz!) valamint a kabin falán is áthatoló gamma sugarak miatt, ami égeti még az idegsejteket is és megváltozik a gondolkodás a viselkedés és hosszú idő után hallucinációt is okozhat.

Na most ha valóban a mágnes matraccal próbálkoznak azt legalább az idő lassulása miatt jónak tartom ott legalább is valóban. Régen erről írtam is a NASA nak-- hogy valamiképp oldják meg ezt az időlassulás- kérdést mert a Marsra elindulni így életveszélyes-- lehet hogy még lassabb lesz útközben- komába is kerülhetnek, mert lassulni fog a testben mind két-energiájuk

Tudniillik az öregedés nem más, mint a test-energiának (+) lassulása, gyengülése, majd e miatt a lélek-energiának(-) a fellazulása és a kapcsolatuknak a bizonytalanná válása. E miatt működési zavarok és lelassult sejtképzés--öregedés--majd leáll a (+) töltésű idegi energia-- és a lélek (!) kiszakad a testből.

Na most a lélek energia maga az érzelmi színezetű gondolati energia. Aminek a segítségével mi magunk is képesek lehetünk visszahatni saját testünkre- felesleges annyi pénzt kidobálni.

Ha valaki elképzeli gondolatilag a saját kezét és arra gondol hogy a mutató ujjával oda nyúl a szájához megsimogatja a száját lassan körbe- körbe akkor azt fogja érezni egy idő után, ha már sikerült koncentrálni, hogy elektromosan bizsereg a szája szóval így lehet önmagunkat meggyógyítani csak a gondolat energiájával.

Ez a bizonyos matrac ... s képzeld el hogy valaki gyenge energetikailag-- amit a matrac, még abból is elvesz és bekeringeti a matracba. -- ez olyasmi-- hogy ha én valakit gyógyítottam a klinikán-- utána még véletlenül se nyúltam koncentrálva" idős gyenge szívű, gyenge test-energiájú beteghez. Ha viszont gyulladást gyógyítottam-- utána oda mentem az épp idősebbhez is, mert tudtam hogy nem gyengültem le az előtte lévőnél.

A rákos betegeknek azért okoz fájdalmat, mert a tudat amennyire lehet igyekszik elnyomni és a gyógyszerek is persze-- de ha elektromosság közelit egy rákos sejthez, szervhez akkor szinte felizzik, feltöltődik még jobban a töltése-- tudniillik erősebb a sejt energiája kórosan mint írtam a gyulladásnak is és a rákosnak is.

De meg lehet egyébként tanulni van erre gyakorlati tanácsom hogy miképp erősítsük saját energiánkat miképp gyógyítsuk önmagunkat, milyen betegségnél mit kell kezelni

és hogy.

Csak egyet nem szabad-- másokat gyógyítani!!! Esetleg a családban, ha vészhelyzet van.

MINDEN MÁSOK gyógyításával (ha valaki valóban gyógyit! és nem csak balettozik a test felett) a saját élet időnket rövidítjük meg!

ÉS,- valaki többet szeretne tudni akkor megadom a levelező oldalon a blogom cimét- itt ön-reklámnak számít.

2013. aug. 1. 02:21
 20/26 anonim ***** válasza:

Vannak a blogban olyan fejezetek amely elmagyarázza mi hol miképp működik, aztán vannak olyanok amelyek különböző betegségekre vonatkozó gyakorlat és diéta.

Van benne a kezünkkel való gyógyítás, aztán egy-egy hely masszása. Az egész energiának eloszlatásának gyakorlata valamint a felerősítése. A fejben végezhető lesimítás gyakorlata. Besugárzás fájdalmak esetén megadott testrégiókra vagy épp gondolattal való gyógyítás.

S az hogy miképp csaljuk ki önmagunkból ezt a képességet.

Mivel minden ember képes önmagát gyógyítani és minél többet gyakorolja valaki saját lélek energiájának megérzését, annál jobban fog sikerülni annak tudatos használata.

A blogból ezeket a fejezeteket ajánlom elsősorban az értés és kezdő gyakorlatok miatt is

19. f. A két csodálatos lelkünk.

28, f. A csodálatos, és titokzatos emberi test...

29. f. Érezni belső valónkat, lelkünk energiáit.

30.f. További gyógy-praktikák masszással, energiánkkal

31.f. A testérzésünk kifejlesztése.

2013. aug. 1. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!