Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Másnak is volt ilyen? Nagyon...

Másnak is volt ilyen? Nagyon para. Tudatos álom, amiből nem birok felébredni! Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Ilyen már többször előfordult velem és mindig ugyan úgy:

Álmomban az ágyamban fekszem, sötét van, minden megfelel a valóságnak de van ott valami, valaki, akit sosem látok, de érzem hogy ott ólálkodik a környezetemben és akar valamit.Van úgy, hogy sikerül is mondjuk, valahogy rám csavarni a takarót, vagy fejemre rakni a párnát, ilyenek.Nem alvásparalizis, mert nem vagyok lebénulva, viszont teljesen tudatában vagyok annak, hogy álmodok és annak is, hogy valami nagyon nincs rendjén...Nálam a normális tudatos álmok viszonylag rövid ideig tartanak és vigyáznom kell, nehogy a legkisebb izgalom hatására felébredjek.Itt azonban az a helyzet, hogy bár tudatos az álom, ijesztő is, mégsem vagyok képes felébredni belőle.Sőt, közben valamennyire a külvilágban történteknek is tudatában vagyok, hogy -valójában- mi történik a szobában!Most ez nagyon para volt, mert azt a láthatatlan valamit nagyon szerettem volna távol tartani magamtól miközben tudtam, hogy ez csak álom, felébredni belőle, de minden koncentráció ellenére sem sikerült. Ekkor arra gondoltam, ha sikerülne hangot adni, akkor arra már csak felébrednék, vagy valaki a családból felébreszteni.Sikítani kezdtem, aztán valahogy a valóságban is sikerült hangot kiadnom, Erre felnyitottam a szemem, végre sikerült.Abban a pillanatban éreztem és hallottam is, hogy zökkent egyet az ágy alattam.Mintha jól megrúgták vagy meglökték volna!(Ez sem először történik, és mindíg ezek után a jellegű álmok után!).

Mi a frász lehet ez?

Gondoltam testen kívüli élményre is, bár volt benne részem elég sokszor és az nem így történt, nem éreztem közben veszélyben magam és nem éreztem úgy, hogy csak álmodok!

Többször volt már olyan is, hogy téves ébredésem volt, azt hittem felébredtem, de kiderült hogy mégsem és ez akár 5-ször egymás után is, sorozatban.De ez a mostani nem olyan volt.

Mit lehet ez ellen tenni?Vagy hogy lehet hamarabb kijönni belőle?Az ágy zökkenése, meg különösen furcsa.

Van úgy néha, hogy azt álmodom hogy zuhanok és olyankor "ugrok" egyet álmomban, de ez nem olyan volt.Én biztos, hogy nem mozdultam meg., csak az ágy!

2013. júl. 26. 13:27
1 2
 11/11 anonim válasza:
Na jó tegyük kicsit félre ezeket a testen kívüli baromságokat.. aki nem ért az álmok működéséhez az ne kezdje el tesztelni magán mert csak a baj lesz abból. Nem árt tudni, hogy amikor álmodsz, a szemed összevissza mozog. E miatf van az az érzés mintha körbe-körbe forognál az álomban. Ha fel akarsz ébredni az álomból akkor a kiáltás nem valószínű, hogy sgíteni fog. Próbáld meg fixálni a teki.tetedet
2014. ápr. 2. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!