Tudatos álom, vagy azstrális utazás? :S
Sziasztok! Tegnap történt velem valami nagyon érdekes.
Eléggé régóta érdekel a tudatos álom és az asztrál utazás.
Elhatároztam az este, hogy tudatos álmom lesz és fogom tudni irányítani, erre én nem tudom, hogy hogyan történt de valaki hát ha tudja...Sz'al, azt álmodtam, kezdek elaludni, és, hogy szédülök, furán éreztem a fejem, mintha a porszívó szívna befelé xD
Olvastam, hogy az asztrális utazás jele lehet ilyesmi, erre azonnal arra gondoltam, hogy most már utazhatnék. Valahogy én nem tudom hogyan megfordult a fejem bal oldalról jobbra, és mintha lebegtem volna, azt gondoltam, hogy most a földön akarok lenni, erre mintha zuhantam volna, láttam a házunkat ( szobákat benne, fal nem volt kívülről). Majd valami szekrénynél a családom képei voltak, nagyikámmal akartam találkozni, vártam őt, közben folyamatosan lebegtem, még láttam is magam, hogy fehér ruhában vagyok, majd valamilyen vörös hajú lányt láttam, aztán eldöntöttem, hogy elég, vissza akarok térni a fizikai testembe. Akkor azonnal éreztem, hogy a fejemnél visszafelé működik a dolog, jobbról balra és mintha neteztem volna, bezártam egy ablakot ki volt ott írva, hogy kilépés xD,aztán hallottam, hogy a tesóm a telóját leteszi a szekrényre, hozzámjött és a paplonnal betakart. Aztán totál felébredtem, kérdeztem őt, lerakta-e a telóját, de mondta, hogy nem, hogy aludt. A kérdésem a következő : Most akkor mi történt velem?
Nem kötekedni akarok, de próbáld kimondani zs-vel, hogy azstrál:D
Amúgy szerintem tudatosan álmodtál. Én még nem próbáltam, de biztos zsír lehetett.
Szerintem tudatos álom volt.
Nekem is volt nemrég.
Én kétszer vagy háromszor meg tudtam csinálni,hogy akkor "mentem visza" vagy ébredtem fel amikor akartam.
Minden részletet meg tudtam figyelni.
pl a falon lévő plakátról olvasni.
Ha jól tudom az asztrál utazást a tudatos álomból is el tudod érni.
Szerintem is az a valószínű amit a második mondott.
Amúgy minden ember kilép a testéből éjszakánként és utazik más dimenziókban, sokan 4D feletti dimenziókban is (a 4D az asztrál sík), de reggelre nem emlékszünk rájuk. Amúgy én úgy tudom hogy asztrális utazásnál az a legjobb ha az ember nem teljesen fáradt (ugyanúgy mint pl egy meditációnál, sokan ezért szokták reggel, amikor még kellően relaxáltak, de már nem fáradtak, azaz azt nem alvással összekapcsolva lehet tanulni.
"Elhatároztam az este, hogy tudatos álmom lesz és fogom tudni irányítani"
Ez amúgy nem elhatározás kérdése, hanem technikák és gyakorlás kérdése és persze fontos hogy az ember ne erőltesse. Haladó akkor vagy ha már ráéreztél arra hogyan is lehet irányítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!