A lelke lett volna vagy halucináltam?
Sziasztok!
Velem még sosem történt ilyesmi, most viszont előállt egy olyan helyzet, hogy a párommal nem tudtunk találkozni már egy hónapja. Ma éjjel tévével aludtam el, azonban éjszaka felkeltem arra, hogy a párom ott fekszik mellettem. Nem aludtam, hiszen kikapcsoltam a tévét, sőt, beállítottam az ébresztőt hajnal 5re, amikor ő kelni szokott a munkába. És az reggel ugye csörgött is.
Lehetséges, hogy ilyen szoros köztünk a kötelék, hogy a lelke volt az, vagy agyamra ment a dolog? Azt valóban kizárom, hogy álmodtam.
Hát ha van lélek, akkor az valószínűleg a párodban van, nem melletted.
Valószínű a hallucináció.
Előfordul, hogy az ember félig ébren van, tesz-vesz, rutinból csinál dolgokat, de közben még álmodik. Simán, nyitott szemmel is. Az alvás és az ébrenlét határán nagyon fura dolgok történhetnek, sokszor rémisztő, de az agy furcsa dolgokra képes...
A lélek pedig láthatatlan ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!