Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hiszel egy világot átfogó...

Hiszel egy világot átfogó valamilyen energiában?

Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 22:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
sokan sokféleképpen hívják...éterenergia, vrill, chi, bioeletromágnesesség, teremtő agyhullámok...és még kitudja hány neve van.
2013. júl. 14. 22:34
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Hiába hiszel benne ha nem tudod!

Vagy érzed vagy tök mind1!!!

2013. júl. 14. 22:42
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
igen én érzem is mindent átölel
2013. júl. 14. 22:48
 4/12 anonim válasza:

Én nem hiszek, hanem tudom, hogy van.

[link]

És ez még csak az amit az emberi elme fölbír fogni.

2013. júl. 14. 23:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen! Azt hioszem, ez az amit Istennek hívunk. De nem úgy, hogy van a világ, és ez az energia átfogja, hanem fordítva, van ez az energia, és magában és magából megteremti a világot, és persze öleli, átfogja, mert tuképpen Vele egy és ugyanaz. Ez a világképem.
2013. júl. 15. 07:46
 6/12 anonim ***** válasza:
33%
Igen. Ezt az energiát úgy hívják, hogy hülyeség.
2013. júl. 15. 08:54
 7/12 Antimod ***** válasza:

Igen, létezik ilyen, és minden jel szerint tudatos - vagy maga az energia, vagy valaki, aki azt működteti.

Viszont nagyon távol vagyunk még attól, hogy ezt megértsük teljesen.

2013. júl. 15. 09:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Persze. Tudományos tény, hogy létezik. A CERN-ben bebizonyították, hogy van egy olyan energiafajta, ami mindenben ott munkálkodik és mindannyiunkban ott él. A te testedet alkotó molekulák összefonódnak az én testem molekuláival, sőt az egész világegyetemmel. Ez a tudományos felfedezés nekem ezt juttatta eszembe: " És mindannyian egyek leszünk Isten hatalmában".
2013. júl. 15. 11:19
 9/12 anonim ***** válasza:
A Csillagok Háborújában úgy hívják, hogy az Erő. Egyre több tudós hiszi, hogy ez, vagy egy ehhez hasonló dolog létezik.
2013. júl. 15. 11:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszek. Az anyag magától mozog, hiszen az elektromos energia is anyag. Igaz, azt már nem tudom, az elektromos energiát mi moz gatya... Én is árammal megyek, de néha csak félgőzzel, amikor steampunk vagyok.
2013. júl. 15. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!