Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szeretnék megtérülni, és...

Szeretnék megtérülni, és hinni mindazon dolgokban, amik ebbe a kategóriába tartoznak bele, ingyen hol lehet demonstrációt megnézni?

Figyelt kérdés

Tegyük félre, hogy teljesen hülyének nézem azokat, akik mindenféle badarságban hisznek, most tényleg szeretnék én is látni/tapasztalni hasonlókat.

Egy bökkenő van, hogy pofátlan árakat elkérnek ezek a csalók. Pedig ha én lennék nagyobb tudás birtokában, ingyen megosztanám embertársaimmal, hogy ők is megvilágosodjanak.

Szóval, lenne valaki, aki ingyen tudna olyan dolgot mutatni, amitől a racionális agyam kukába dobná az eddigi hitét? Lehetőleg Budapest közelében, és ha az általad javasolt helyen találkoznánk, akkor azt előtte meg is vizsgálnám, nehogy trükköz.

Ha sikerrel jársz, cserébe én leszek a legjobb tanítványod. Szerintem ennyit simán megér egy ingyenes ügyfélfogadás.

2013. jún. 9. 09:55
1 2
 11/12 zakos ***** válasza:

10.

Teljesen mindegy, hogy mennyire van kialudva, mert előbb-utóbb úgyis elaludna, meg kell tanulni egy adott szinten megmaradni.

2013. jún. 20. 09:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Persze, 1 hetet nem nagyon lehet átmeditálni, de kérlek szépen amit mondasz az tévedés. A tudatosságod képes vagy megtartani, amikor a tested elalszik akkor következik az obe/tudatos álom. Meditációnál a tudatosságod terjeszted ki, ez vonatkozik az álomra is akár. Tehát hagyományos értelemben nem, nem szükséges elaludni. Ha elalszol, akkor rosszul csinálod
2013. jún. 20. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!