Mit gondoltok arról, hogy ha valamit nagyon szeretnénk, akkor csak azért sem sikerül?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben túl gyakran történt meg. Beleéltem nagyon magam valamibe és az utolsó pillanatokban sose jött mégse össze, valami mindig közbejött.
Kezdem úgy érezni, hogy valami nagyon ellenem dolgozik.
2013. jún. 7. 21:44
1/5 anonim válasza:
Velem is ez van nagyon bele élem magam valamibe az sose úgy lesz.Ez nagyon sok emberrel így van...
2/5 anonim válasza:
erre mindig azt szoktam mondani, h akkor abban kell hinni h nem sikerül és tuti sikerülni fog!
a gondolatmenetedet folytatva.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, csak van ami meg azt vallja, hogy ha negatívan állunk hozzá, akkor az eredmény is negatív lesz... persze így a kettő pont ütné egymást, viszont mégse jön össze semmi...
2013. jún. 8. 10:16
4/5 oldpapa válasza:
Nálam is sokszor előfordult már, hogy valamibe nagyon beleéltem magam, tuti, nem sikerült. Tényleg bosszantó dolog!!!
5/5 anonim válasza:
Ne éld bele magad semmibe.Arra kell számítani, hogy nem sikerül, és akkor csak kellemes csalódás érhet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!