Pálmalevelekről mi a véleményetek, szerintetek igaz, vagy hatalmas átverés?
Végén még az Istent is belekeverni, igazán gusztustalan.
Minél nagyobb a munkanélküliség, a reménytelenség úgy nől.
Ezt sokan ki is használják, hogy megoldást tudnak mindenre, nem kell szenvedned, tudni fogod mi a célod bla bla bla
Egy céllal született mindenki. Istent dicsőíteni, szabad akaratunkból szeretni őt.
Nézzétek meg Jézus tanítványait. Ők is sokat szenvedtek. Mert nem volt pálmafalevelük? :D:D:D
Egy hatalmas átverés, melynek csak a totál-gyöpös ürgék dőlnek be! Az ember hiszékeny és ezek a tetvek pont azt használják ki!
Talán a 22. században már rájönnek az emberek, hogy ezek agyszülemények és hazugságok.
A kezembe jutott egy ilyen felolvasás, családtagom volt a megszállottja. Fiatal volt, nemrég hunyt el betegségben. Végignéztem. A levele szerint 72 évesen halt volna meg. Ugyanígy a másik családtagom is, akiről szó volt benne, ő sem élte meg a kitűzött kort. Egy harmadik személy elhalálozásának dátuma is volt benne, annak hamarosan be kéne következni, meglátjuk, mi lesz. Nem azért, mert a halálukat várom, csak ebből látni, hogy humbug az egész, és a kutatási idő alatt végignézik a netes dolgaidat, abból írnak valamit. Amit ez a levél tartalmazott, abból eddig semmi se úgy volt, ahogy azt írták, és az én évekkel ezelőtti életmentő szervátültetésemre se volt eddig indok, hogy mit és miért kéne.
De egyszer én is lekérem a sajátom, ha lesz annyi felesleges pénzem, kíváncsi vagyok, abban mit ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!