Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez lenne a karma?

Ez lenne a karma?

Figyelt kérdés
Mi rosszat tehettem előző életemben, amiért nem lehetek életem szerelmével annak ellenére, hogy ő is szeret?
2013. máj. 28. 15:04
 1/7 Antimod ***** válasza:
Elárulod, hogy mi az oka ennek? És ez biztosan így is marad?
2013. máj. 28. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:
itt azért vannak körülmények, befolyásoló tényezők, de ebből mi így semmit sem tudunk, szted meglehet így helyesen válaszolni a kérdést?
2013. máj. 28. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan vagyok, de az előző életnek ehhez nincs köze.

Szerintem keresd vele a kapcsolatot, talán valamilyen úton-módon lehet belőle valami.

2013. máj. 28. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy most csak egyensúlyt kellett találnotok. Sokat tanulhattok belőle, ha a következő életben fel szeretnétek ismerni egymást. Ez a legromantikusabb, amit el tudok képzelni :) Türelemre tanít ;)
2013. máj. 28. 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Felesleges áltatni magunkat, nincs következő élet, és előző sincs. Csak a mostani van.
2013. máj. 28. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
A jelen karmád sok előző életből jött össze. És még sok további lesz. Nem baj, ha nem tudod, "mi rosszat tettél", a lényeg az, hogy mit kell megtanulnod, miben kell fejlődnöd. PL. Több bizalmad kellene, hogy legyen ahhoz, hogy elfogadd, amit hoz az élet. Nem tudhatod, hogy akit ma életed szerelmének nevezel, nem lenne-e később az életed megrontója.Az a javaslatom, hogy várd, éd figyeld ki, mit akar az Univerzum. Azt az utat válaszd, amit a lábaid alá hoz. Azt a lehetőséget, amit az Univerzum felkínál. PL. látod, hogy bejönnek a lehetőségek, sikerülnek a kezdő lépések, akkor az lesz a megfelelő döntés. Ha nem támogat az Univerzum, akkor van a "nekem semmi sem sikerül".
2013. máj. 28. 23:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Elkötelezte magát. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2013. máj. 29. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!