Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a médiumokon...

Mi a véleményetek a médiumokon keresztül megszólaló, könyvet író lényekről? (Abraham, Seth, Orin, Kyron, Hathorok, Plejádok. Sb)

Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 00:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Seth könyveit olvasom és imádom őket :)

Az elején kicsit nehéz volt rendet tenni a mitológiai és egyéb vonatkozások miatt, mert Sethet alapvetően gonosznak ábrázolják. Többször figyeltem, hogy mit érzek olvasás közben, szerintem nem lehet gonosz és (szerintem) full igaz, amit közvetít.

2013. máj. 28. 19:14
 12/12 Gift válasza:
Én is olvastam Seth könyveit, még olvasom a Psziché természetét. nagyon is érthetően és kifejezően beszél, és nincs benne spirituális fellengzés, amit az egyik hozzászóló írt. Mindenkinek ajánlom, nekem nagyon sokat adott a könyv, és minden téren pozitív hatást gyakorol. Aki szeret olvasni és nyitottan szemléli a világot annak mindenképp ajánlom. Olvastam Kryon köteteit is összeset(Seth elött), ő lágyabban, más kifejező eszközzel mondja el ugyanezt amiről Seth is beszél. felemelő és szeretetre méltó könyv, én attól kezdve lettem jobb ember, és jobb emberismerő. üdv
2013. szept. 12. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!