Mi a véleményetek a médiumokon keresztül megszólaló, könyvet író lényekről? (Abraham, Seth, Orin, Kyron, Hathorok, Plejádok. Sb)
Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 00:06
11/12 anonim válasza:
Seth könyveit olvasom és imádom őket :)
Az elején kicsit nehéz volt rendet tenni a mitológiai és egyéb vonatkozások miatt, mert Sethet alapvetően gonosznak ábrázolják. Többször figyeltem, hogy mit érzek olvasás közben, szerintem nem lehet gonosz és (szerintem) full igaz, amit közvetít.
12/12 Gift válasza:
Én is olvastam Seth könyveit, még olvasom a Psziché természetét. nagyon is érthetően és kifejezően beszél, és nincs benne spirituális fellengzés, amit az egyik hozzászóló írt. Mindenkinek ajánlom, nekem nagyon sokat adott a könyv, és minden téren pozitív hatást gyakorol. Aki szeret olvasni és nyitottan szemléli a világot annak mindenképp ajánlom. Olvastam Kryon köteteit is összeset(Seth elött), ő lágyabban, más kifejező eszközzel mondja el ugyanezt amiről Seth is beszél. felemelő és szeretetre méltó könyv, én attól kezdve lettem jobb ember, és jobb emberismerő. üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!