Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az auralatast meg lehet tanulni?

Az auralatast meg lehet tanulni?

Figyelt kérdés

2013. máj. 25. 03:01
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Ha bemeséled magadnak, hogy látod, akkora képzeleted láttatni fogja veled.
2013. máj. 25. 07:13
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Igen.Meg lehet tanulni.
2013. máj. 25. 07:18
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Igen, sok gyakorlással megtanulható.
2013. máj. 25. 08:25
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Persze,most éppen 10 aura 39 perc van .
2013. máj. 25. 09:38
 5/8 Shai-Hulud ***** válasza:
42%

Igen, nagyon egyszerűen.

A szemed elé emeled a karodat, és a rászíjazott aurára függeszted a tekinteted. Ilyen egyszerű.

2013. máj. 25. 10:00
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Miért járnak erre a fórumra hitetlenek, szkeptikusok. Az nem zavar, hogy lepontoznak, mert attól nem leszek szegényebb, de az igen, hogy az ezotériában jártasak, hívők, nem tudnak nyugodtan beszélgetni és megosztani egymással tapasztalataikat. Én sem járok oölyanfórumra lehurrogni másokat, amihez nem értek.
2013. máj. 25. 14:42
 7/8 anonim ***** válasza:

az aura látást mindenki tudja... de ezt ne úgy képzeld el h színeket látsz az ember körül meg mit tudom én, mert ez csak parasztvakítás (bocsánat a szóhasználatért, de a tény az tény). Egyszerűen a megfigyelő képességedet kell egy kicsit tornáztatni illetve ráhangolni. Látni fogod, hogy egyik embernek világosabb derűsebb aurája van, míg esetleg másiknak szürkébb komorabb hangulattól függően. Ennél többet nem tud és szerintem soha nem is fog tudni az "aura látás" és az ember aurája.

(látod nem is kellett 40ezres tanfolyam meg speciális kamera meg ilyen hülyeségek)

2013. máj. 25. 23:24
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszonom a normalis valaszokat!:)

De latom meg mindig vannak olyanok, akik nagyon unatkoznak, es azzal toltik az idejuket, hogy masokat farasztanak a hulye iromanyaikkal! 😔

2013. máj. 27. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!