Igen, nagyon egyszerűen.
A szemed elé emeled a karodat, és a rászíjazott aurára függeszted a tekinteted. Ilyen egyszerű.
az aura látást mindenki tudja... de ezt ne úgy képzeld el h színeket látsz az ember körül meg mit tudom én, mert ez csak parasztvakítás (bocsánat a szóhasználatért, de a tény az tény). Egyszerűen a megfigyelő képességedet kell egy kicsit tornáztatni illetve ráhangolni. Látni fogod, hogy egyik embernek világosabb derűsebb aurája van, míg esetleg másiknak szürkébb komorabb hangulattól függően. Ennél többet nem tud és szerintem soha nem is fog tudni az "aura látás" és az ember aurája.
(látod nem is kellett 40ezres tanfolyam meg speciális kamera meg ilyen hülyeségek)
Koszonom a normalis valaszokat!:)
De latom meg mindig vannak olyanok, akik nagyon unatkoznak, es azzal toltik az idejuket, hogy masokat farasztanak a hulye iromanyaikkal! 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!