Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent pontosan a "női...

Mit jelent pontosan a "női energia"?

Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 13:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Arról beszélsz, hogy el kéne törölni a misztikumot, de az írásaid 95%-a misztikus hablaty, tele olyan fogalmakkal, amik vagy nem léteznek, vagy valószínűleg te sem érted őket.

HÜLYESÉGEKET írsz, és el sem tudom képzelni, hogy honnan szedsz elő folyamatosan ennyit.

Ezt nem azért írom, mert nem értek veled egyet, hanem azért, mert amit írsz, az értelmezhetetlen, logikai kapcsolatok nélküli, hibásan használt fogalmakkal és következetlenségekkel teleszórt kulimász. Még megcáfolni sem lehet, mert nincs benne értékelhető vagy cáfolható állítás.

>az élet létezik él mozog és tudata van

>Ez a Földünk Szellemi energetikája

>test- lélek és szellem-lélek-- de ismétlem nem misztikum hanem csak fantasztikus energetikai létezők

Ilyen dolgok nem léteznek, ezek is mind értelmetlen kifejezések.

2013. máj. 22. 19:35
 12/20 anonim ***** válasza:

11/ te szerinted, mert ostoba vagy képtelen vagy logikusan gondolkodni és egy egy fogalmat misztifikálás nélkül elfogadni.

Nem vagyok se EZO-s se vahy hindukat, jenkiket bárkit majmoló hogy behozzak mindenféle hangzatos neveket. Olyan fogalmat használtam amit mindenki ismer, szinte mindennapos szóhasználat.

Az pedig hogy Te a többit se érted, arról pedig már csak te tehetsz! Használd a fejedet, vagy tanulgass hozzá még egy kicsit pl EÜ. vonalon-- mint valamikor én vettem a fáradságot és felálltam az íróasztalomtól és ismét tanultam amíg intenzív nővér lettem egy klinikán, csak azért hogy érthessem a képességeimet és megérthessem miért, mitől élünk, mit jelent a halál. mit jelent a női és férfi nem vagy épp a gyermekkor biológiailag és érzékelve.

Miért tér vissza az egyik komás az életbe és miért nem a másik

Így hoztam vissza komás betegeket akiről az orvosok már lemondtak és állítottam lábra több éves bénákat.

Ha valamire nagyon is megfelel a lélek fogalom amit filozófus talált ki és ráadásul nagyon jó megérzéssel élet energiának nevezett, akkor minek találjak én ki egy újabbat?

CSak azért, mert a vallások is ezt használják? Na és kit érdekel, engem aztán nem!

2013. máj. 22. 21:31
 13/20 anonim ***** válasza:

>mert ostoba vagy képtelen vagy logikusan gondolkodni és egy egy fogalmat misztifikálás nélkül elfogadni.

Én adtam egy egyenes, rövid, tömör, ésszerű választ, te pedig oldalakon keresztül hablatyolsz értelmetlen varázsnyelven. Te misztifikálsz, nem én, ráadásul azt sem érted, amiről beszélsz.

Amúgy lefosom, hogy mit csináltál, nem tartozik ide.

2013. máj. 22. 22:14
 14/20 anonim ***** válasza:
13-- te egy faragatlan bunkó vagy!
2013. máj. 22. 22:41
 15/20 anonim ***** válasza:

Mami, te pedig egyszerűen végtelenül ostoba vagy.

Most, hogy ilyen jól összebarátkoztunk, menjünk a dolgunkra, és ne offoljuk széjjel a kérdést ;)

2013. máj. 22. 23:06
 16/20 anonim ***** válasza:

női energia = sátáni energia = shakti-energia = poláris energia = alsó-energia = földi-energia = Holdhoz kötődő energia = Hold által befolyásolt lények a nők

a nő a sátáni szépség hordozója

ember és némber

némber = nem-ember

Ádám teljes lény volt, de nyavalygott, azért kapta a nőt ...

ezzel hiányos és örökre frusztrált lénnyé lett

mi tartozik a nőhöz?

a kundalini jelenségei

= a kígyóerő jelenségei

2013. júl. 27. 22:56
 17/20 anonim ***** válasza:
15/ ajánlom neked Súr válaszát-- valószínűleg az jobban megfelel számodra...azt csak el kell fogadnod, mert gondolkodni rajta, értelmetlen idő pocsékolás lenne.
2013. júl. 28. 12:35
 18/20 anonim ***** válasza:

Tudod kérdező visszatérve a kérdésedre-- nincs olyan hogy női vagy férfi energia. azonos energiák hálózzák be a testet, csak épp abban különbözik a két nem egymástól hogy melyik energia rendszere a dominánsabb, erősebb és minőségileg erős, durva kisugárzású (himnem) vagy lágy finom kisugárzású (nőnem)Természetesen ez változhat, vagy torzulhat genetikailag.

Érzékeltem olyan férfit aki test-energetikailag gyengébb volt mint az átlag-- viszont érzékeltem olyan nőt is aki test energetikailag erős volt mint egy férfi-- ezek a jellemzők befolyásolják mind két nemnél a személyiséget és a testi erőt, a szaporító képességet.

ezért alakulhatott ki a hímneműek között a domináns hím elnevezés. Vagy a nőneműek esetében a kimondottan anyának való tulajdonság-- a két nem esetében az ilyen jellegű, erősen eltérő minőségű, elektromos kisugárzás, pl jellemző durva, erős, égető a férfi a domináns him, vagy ennek ellenpólusa a nagyon lágy, szinte melegséget sugárzó, női, fészekrakó" típus kisugárzása, szinte teljesen ellentéte egymásnak.

A probléma ott van ebben a kérdésben hogy nagyon ritka képesség az, hogy valaki érzékelni képes.

Azok akik az akupunktúra gyógyítást használják, olyan gyakorlatot alkalmaznak hogy méricskélnek az ujjukkal, vagy araszolnak-- mert egyáltalán nem érzéklik se a pontokat se pedig az energia szálakat.

azok a természetgyógyok (nagyon sokat ellenőriztem eleinte de a szövegek amit ma közzétesznek az is arról árulkodnak) szintén nem érzékelik és mint mesélnek helyette, hogy csak a testnek valami kisugárzását érzékelik- még a kutya is többre képes-- ebből született az a marhaság is, hogy a testet aura veszi körbe. Ami nem igaz!

2013. júl. 28. 12:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Kösz, nem kérek Súr homályos zagyvaságaiból, ahogy a tiédből sem kérek továbbra sem.
2013. júl. 29. 14:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor ne olvasd-- nem neked szól, hanem a Kérdezőnek
2013. júl. 30. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!