Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha megölném magam mi töténne...

Ha megölném magam mi töténne velem? Szellem lennék? Büntetést kapnék? Ti miben hisztek?

Figyelt kérdés
egyáltalán hisztek a túlvilágban? ha nincs túlvilág akkor ugyis mindegy nem? ha van akkor meg majd lesz valami.

2013. máj. 14. 12:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nem akarom én megölni magam, csak arra voltam kiváncsi h aki megöli magát az tényleg büntetést kap e? ja meg arra h ki miben hisz.
2013. máj. 15. 12:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyből a legrosszabb világba kerülsz.Több világ létezik,alsóbb és felsőbb világok.Mi a földön a középsőben állunk.Ezek a világok mind karmikusak.Ezen kívül huszonhét világ van még ami nem karmikus.A célunk az,hogy a körforgásból kilépjünk.Meditálás útján elérhető.A legalsóbb világban élni a legrosszabb.Ott emlékszel minden ételre amit eddígi életeid során elfogyasztottál és ezek az ételek ott vannak előtted,de te ezt elérni nem tudom és ez iszonyat kín.Van a következő szint,ahol a szűk nyakúak élnek.Nekik minden étel lenyelése iszonyatos kínokat okoz a szűk nyak miatt,valamint saját társukat is elfogyasztják idönként,úgymond áldoznak.Az öngyilkosok a legalsóbba kerülnek.Felsőbb világban élnek a félistenek,felettük az istenek.A félistenek a felhőkön élnek.Az isteneknek meg hegyeik vannak.De ők is háborúznak egymással.Viszont minden karmikus világ célja a földre való inkarnálódás,mert a megvilágosodás csak itt lehetséges....
2013. máj. 15. 13:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Még valami.Nem csak akkor kerülhetsz lejjebb,ha mondjuk embert ölsz,öngyilkos leszel,hanem akkor is,ha nem a karmád szerinti feladatodat dolgozod le.Pl.: egy olyan kapcsolatba vagy amit már régen be kellene fejeznetek,mert letudtátok már egymást,és mégis tovább csináljátok......
2013. máj. 15. 13:56
 14/18 A kérdező kommentje:
és miből gondolod h ez valóban igy van?
2013. máj. 15. 13:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Onnét,h ez nem gondolat.Majd ha Te is magad tapasztalod a saját kérdéseidre a választ,nem pedig külső forrásból meríted a válaszokat.Nagy bátorság kell ahhoz,h szembe merj nézni az igazsággal.A kondícionáltságodtól szabadulj meg először,ami mindent megítél....
2013. máj. 15. 16:39
 16/18 Skywalker33 ***** válasza:

nem kétséges hogy nem halsz meg csak sokkal szarabb körülmények között kezdheted előről.

nézz utánna a dolognak mert ez ma már megismerhető téma.

sőt kötelezően megismerendő!

Az öngyilkosság végtelenül nagy hiba lenne.

t

2013. máj. 16. 17:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Azt mondják 200 évet visszadob a karmikus fejlődéseden, persze ez lehet csak ijesztgetés, hogy ne tedd.

Ettől függetlenül biztosabb maradni és küzdeni.

2013. máj. 16. 21:58
 18/18 anonim válasza:
Igazán elgondolkodtató kérdést tettél fel... Ha szkeptikus lennék azt mondanám hogy semmi, eltemetnének és kész. De szerintem ez nem így van. A Biblia szerint a lélek nem kerül egyből a mennybe vagy a pokolba van egy köztes állapot amíg el nem jön a megváltó. Ha valaki hisz a szellemvilágban akkor annak valamilyen szinten hinnie kell a mennyországban és a pokolban is. A katolikus egyház annak idején kitalálta é beépítette a bibliába hogy ha saját kezűleg vetsz véget az életednek akkor egyenes út vezet a pokolba... de ki tudja... a köztes állapotra visszatérve amíg a lelked a földön van és "befejezetlen ügyeid" vannak itt addig tudsz kísérteni. Ha viszont békében hunysz el semmi dolgod már az élőkkel akkor egy alvó állapot következik be, amíg el nem jön a megváltó. Ez a része szerintem már csak rizsa melyet az idők során a katolicizmus követői és hívei kreáltak :) nem kell mindent elhinni amit olvasol. Azért értem hogy nem akarod megölni magad, de ha egy mód van rá ezt a gondolatot gyorsan verd ki a fejedből :D
2013. aug. 29. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!