Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez?

Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
Kertesházban lakunk és van egy teraszunk és ott ültem kint és eléggé féltem,mintha megéreztem volna,és ekkor egy fekete madár holló vagy nem tudom mi 2 fekete madár verekedett az asztal alatt.Nagyon megijedtem. Mondjátok el hogy ez mi,lécci!
2013. máj. 11. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem más, mint annak a tipikus esete, mint amikor két fekete madár (holló) verekszik az asztal alatt. Kár, hogy pl. a macskák nem tudnak írni gyakorikérdésekre. Képzelem mik lennének "tegnap valami nagyon rossz érzésem volt, befordultam a sarkon és ott volt egy EMBER, jelent ez valamit?" :D
2013. máj. 11. 13:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Most minek ilyen hülyeséget ideírnod? Csomó energiát megspórolhatnál. Már kezdem kicsit unni ,hogy minden kérdésemnél oda kell írnom hogy ''Csak normális válaszokat lécci!'' mert egyszerűen olyan emberek írogatnak akik nem a kérdésemre felelnek. De azért köszi. Most sokkal előrébb vagyunk!
2013. máj. 11. 13:18
 3/6 Shai-Hulud ***** válasza:

Teljesen normális választ kaptál.

Ha te mindenáron be akarsz képzelni valamit, akkor tedd azt, de ne azokat köpködd, akik veled ellentétben a valóság talaján állnak.

2013. máj. 11. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem se legyél ennyire babonás. Ezek földi dolgok, emberek találták ki.. Nincs semmi igaz alapuk ezeknek a babonáknak: összetörik a tükör balszerencséd lesz vagy ilyesmi.
2013. máj. 11. 13:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Oké ,sajnálom kicsit túl reagáltam. de nekem ez akkor is furcsa.
2013. máj. 11. 14:06
 6/6 Lupus ***** válasza:
a legtöbb babona attól lesz valós ha hiszel benne és ezáltal erővel töltöd fel, sz*rd le és kész :)
2013. máj. 11. 14:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!