Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy valakiből...

Lehetséges, hogy valakiből "kiszáll" a lélek?

Figyelt kérdés
A tv-ben láttam, hogy egy haldokló embernek megmérték a súlyát, majd halála után is közvetlenül. És az ember 8 dekával kevesebb volt. Undorító kísérlet és nem is értem, hogy valaki hogy egyezhetett bele ebbe...lényegtelen. Azt mondták, hogy kiszállt belőle a lélek. Valóban? Tényleg ezért 8 dekával kevesebb? Nem akarom elhinni. Van rá valamilyen biológiai magyarázat?

2013. máj. 1. 13:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A léleknek nincs súlya, hisz az nem anyag.

Nézz meg halálközeli élményekről szóló beszámolókat.

Pl. ezt: http://www.youtube.com/watch?v=E8QEuntArgY

2013. máj. 2. 19:20
 12/15 csacsi2 válasza:
"léleknek nincs súlya" lehet ha valami nyomja a lelked :)
2013. máj. 2. 19:31
 13/15 A kérdező kommentje:

Az a levegővételes dolog...hitelesnek tűnik.

Köszi a válaszokat, ezek szerint nem kérdeztem nagy hülyeséget :D

2013. máj. 2. 20:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Ennek van egy egyszerű magyarázata, miután az ember meghal, akkor a záróizmok a beleknél már nem működnek, vagyis kiengedi a végterméket. Lehet, hogy viccesen hangzik, de ez igaz. A mi ipsénk pedig 8 dekát könnyített magán elhalálozása után.

Szóval minden bizonnyal a lelkét tojta ki! X)

2013. máj. 3. 08:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az egész méricskélés sületlenség. Ki az a vadbaromm, aki egy haldoklót mérlegel? Igaz, mér' ne legelne?
2013. máj. 5. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!