Lehetséges, hogy valakiből "kiszáll" a lélek?
Figyelt kérdés
A tv-ben láttam, hogy egy haldokló embernek megmérték a súlyát, majd halála után is közvetlenül. És az ember 8 dekával kevesebb volt. Undorító kísérlet és nem is értem, hogy valaki hogy egyezhetett bele ebbe...lényegtelen. Azt mondták, hogy kiszállt belőle a lélek. Valóban? Tényleg ezért 8 dekával kevesebb? Nem akarom elhinni. Van rá valamilyen biológiai magyarázat?2013. máj. 1. 13:43
11/15 anonim válasza:
A léleknek nincs súlya, hisz az nem anyag.
Nézz meg halálközeli élményekről szóló beszámolókat.
12/15 csacsi2 válasza:
"léleknek nincs súlya" lehet ha valami nyomja a lelked :)
13/15 A kérdező kommentje:
Az a levegővételes dolog...hitelesnek tűnik.
Köszi a válaszokat, ezek szerint nem kérdeztem nagy hülyeséget :D
2013. máj. 2. 20:16
14/15 anonim válasza:
Ennek van egy egyszerű magyarázata, miután az ember meghal, akkor a záróizmok a beleknél már nem működnek, vagyis kiengedi a végterméket. Lehet, hogy viccesen hangzik, de ez igaz. A mi ipsénk pedig 8 dekát könnyített magán elhalálozása után.
Szóval minden bizonnyal a lelkét tojta ki! X)
15/15 anonim válasza:
Szerintem ez az egész méricskélés sületlenség. Ki az a vadbaromm, aki egy haldoklót mérlegel? Igaz, mér' ne legelne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!