Van itt valaki aki hisz az illuminátusokban, és többet tud róluk mint az átlag ember? (nem az 1776-os verzióra gondolok)
A kedves kérdező az illuminátusok tagjának hiszi magát, legalábbis úgy gondolja, hogy előző életében az volt. Úgy gondolja, hogy ők mindenhatóak, teremtő istenek. Azért érdeklődik irántuk, hogy tudatosítsa magában a tényeket, és "ráeszméljen önmagára", hogy utána ismét teremtő lehessen.
Természetesen téved.
Ehh? Angyalok és démonok? Jó film és a hüllőknek talán épp ennyi valóságalapjuk van mint ennek...
De már titkos társaság, ahogy sok. A múltkor láttam h vki feltett egy olyan kérdést, hogy ha van sion-rend miért nincs honlapja -_- bármi kérdésed lenne valószínűleg 100%-ig hiteles választ csak egy tag tud adni.
Mondtam már, hogy ezt a hüllő témát kár ebbe belekeverni..
Tegyük fel, hogy igaz és tényleg léteznek, akkor elég nagy szarban vagyunk.
Szerintem a valódi terveik, túlmutatnak azokon amiket a neten, vagy könyvekben lehet olvasni.
Hogy mégis mi ?
Nem tudom, érdekel a téma, de sajnos korlátozottak a lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!