Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen olcsó gyógyszert...

Milyen olcsó gyógyszert szedjek hogy ne legyen ilyen híg az eszem?

Figyelt kérdés
most az iskolában 4 tantárgyból kell javítanom, de nagyon híg az eszem, évvégéig ki kell javítanom hogy ne bukjak meg, de hül.ye vagyok mint a pi.csám, mit csináljak hogy könyebben tanuljak? meg mit csináljak hogy tanulás közben ne járjon az agyam 100 félén, és oda tudjak koncentrálni a tanulásra?
2013. ápr. 22. 19:45
 1/9 A kérdező kommentje:
ja és most leszek 15 éves pár nap múlva!
2013. ápr. 22. 19:49
 2/9 anonim válasza:
Nem szoktál túl pörögve lenni?Milyen többnyire a kedély állapotod?Hogy szoktál tanulni?
2013. ápr. 22. 19:55
 3/9 Antimod ***** válasza:
Koncentrációs gyakorlatok segíthetnek. Próbálj meg olyan kis feladatokat végezni, amelyek segítenek fejleszteni az összpontosítást (és csak akkor sikerülnek)!
2013. ápr. 22. 19:58
 4/9 anonim válasza:
Ne nagy adagokban tanulj... Az elolvasott dolgok között tarts szünetet. Átgondold, amit olvastál, és közben pihensz.
2013. ápr. 22. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:

ismételj. azaz mond vissza amit olvastál. ne csak elolvasd. ebből kiderül mennyire emlékszel, mennyire tudod vissza idézni.

meg szerintem az a gond, hogy ez nem alakult neked szokássá. olyan automatizmusság mint a fogmosás. ezért is tiltakozik ellene az agyad az elkalandozással. csak azt tudod csinálni, hogy csinálod. kitartóan. és egyre könnyebb lesz. de csak akkor ha csinálod minden nap rendszeresen, idő szánva rá.

az is segít, ha érdekel a dolog :)

2013. ápr. 22. 20:38
 6/9 acelsziv ***** válasza:

Ezt mutasd meg a szüleidnek:

[link]

2013. ápr. 22. 22:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Csak akkor maszturbálj/közösülj, ha már nagyon zavar, és igazán add meg a módját! Ne repetázz, csak odázz és időzz! Ez a friss agy egyik nagy titka.

A másik, hogy játssz, élvezd a melót, legyél elemedben, szárnyalj! Ez mind-mind döntés kérdése. Meggyőződhetsz róla könnyen: hidd, hohy te döntesz, és próbáld ki... Semmibe nem kerül.

2013. ápr. 22. 22:30
 8/9 anonim ***** válasza:
*hogy (az a!)
2013. ápr. 22. 22:32
 9/9 A kérdező kommentje:
nem a verstanulással van gondom, vagy a szöveg tanulásával, hanem azza hogy pl a matek, sehogy sem tudok írni egy rendes dolgozatot, mostanában csak 1-eseket kapok..., és egyszerűen nem tudom megtanulni, ha felmentetem magamat akkor leet valami hátrányom, hogy nehezebben vesznek fel iskolába vagy stb...?
2013. ápr. 23. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!