Számmisztikusok, tennék egy kísérletet. Milyen számokra van ehhez szükségetek tőlem?
Elég szkeptikus vagyok az ilyesmivel kapcsolatban, de a múltkor vonaton egy ismerősöm kielemzett mindenféle dátum alapján, és elég jól eltalált dolgokat. Csak egy a probléma, ő ismer, számoktól függetlenül is.
Szóval ismeretlen emberektől kérdezném, hogy így ismeretlenül mit tudnátok elmondani rólam, illetve hogy milyen dátumokat írjak le ehhez magamról?
Mondjuk a születési dátumot kérném...:D
üdv. egy volt számmisztikus, kártyajós
1990.06.14.
Csak a születési dátum elég?
Szia 1. válaszoló vagyok, meggondoltam magam, mégsem szeretnék senki életébe beleavatkozni. Én sem véletlenül hagytam abba az ezotériát, mivel befolyásol.
Mára már eljutottam arra az álláspontra, h ne a számok irányítsák az életemet és mindenféle kuruzslók, hanem én magam. Nyugodtan légy szkeptikus és a saját lépésed alapján döntsd el, h milyen a jellemed, nem pedig aszerint, h mit mond a számmisztikus, mert tudat alatt olyanná válsz, amit a kuruzsló mondott.
A napszámod a 14-es, ami a kiegyenlítődés száma.
Ez egy szerencsés szám.
Anyagiakban is jó lehetőségeket tartogat a 14-es szám.
Fontosak számodra a kapcsolatok, és a mély érzések, ha ezt nem is minden esetben tudod kimutatni.
Feladat: a benned lévő falak, és akadályok ledöntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!