Oroszországba már készülnek 21-ére, pedig ők szkeptikusak. Ehhez miz szólsz?
Oroszországban vagy egy évszázada tombólt a kommunizmus, tehát ott csírájába elnyomták az ezotériát, ennek ellenére, most már felvilágosúlt "szellemek" módjára, átvették a nyugati spiritualizmust. Erre, mit lépsz ?
Moszkvaba Az oroszok is készülnek a közelgő világvégére, azaz bizarr "túlélő szettet" árúsítanak, melybe a vodkán és társasjátékon kívül kötél is van
Oroszországban is készűlnek a világvégére. A maják szerint 2012. december 21-én eljön a világvége. sokan, nagyon is komolyan veszik a dolgot,
Ezt kihsdználts egy orosz esküvőszervező cég, amely "világvége-túlélő szettel" egészítette ki a profilját. A csomagban egy adag tápanyagokban gazdag gabonaféle (hajdina) és egy szardínia, gyufa, gyertyák, jegyzetfüzet, ceruza, szív- és más életfontosságú gyógyszerek illetve egy szappan van.és egy kötél is helyet kapott, de a vodka is van bőven.
A világvége szett darabja 890 rubelbe kerül azazvalamivel több mint 6 ezer forintért kapható.
Épp ezt magyaráztam.
Ez már nem a 19 vagy akár a 20. század. A tv és internet által mindenki azt olvashat és nézhet, amit akar. Ergo, az ezotéria hívő emberek ott is összebeszélnek mindent a világvégéről... és megveszik. És ha megnézed, ezeket a csomagokat nem az ország állította ki, hanem magáncégek. (akik a pénzre mennek)
Az első voltam.
2Moszkvaba Az oroszok is készülnek a közelgő világvégére, azaz bizarr "túlélő szettet" árúsítanak, melybe a vodkán és társasjátékon kívül kötél is van "
Na, a fenébe, megelőztek!Épp azon gondolkoztam ma, mire lenne kereslet a világvége hívők körében.Emberi hülyeségre lehet ugyanis a legjobb üzleteket építeni.Gondolom, jól fogy az áru!
Gyufa,gyertya, jegyzetfüzet!?!?
És hol marad a plazmapuska, a Thermal Shok Launcher és a neutrínós húmicsodaizé elhárító pajzs a reptoidok, krixkraxiak, lumbulábiaiak elleni harcra?
"És hol marad a plazmapuska..."
Az nem tartozéka az alapkészletnek, külön rendelhető. :)
A fene :( akkor most mehetek külön megvenni neutrínós hűmicsodaizé energia pajzsot, meg plazmaágyút!!!
Nemtudjátok, akciósan családi csomagban lehet kapni? Esetleg TESZKÓ gazdaságos kiszerelésben foton ágyúval, flottaálcázó-elhárítóval?
A szardíniánál beszartam :D
Egyébként hogy mit lépek erre? Asszem, eszek egy jó borsófőzeléket és nézek pár youtube-videót közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!