Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Oroszországba már készülnek...

Oroszországba már készülnek 21-ére, pedig ők szkeptikusak. Ehhez miz szólsz?

Figyelt kérdés

Oroszországban vagy egy évszázada tombólt a kommunizmus, tehát ott csírájába elnyomták az ezotériát, ennek ellenére, most már felvilágosúlt "szellemek" módjára, átvették a nyugati spiritualizmust. Erre, mit lépsz ?

Moszkvaba Az oroszok is készülnek a közelgő világvégére, azaz bizarr "túlélő szettet" árúsítanak, melybe a vodkán és társasjátékon kívül kötél is van

Oroszországban is készűlnek a világvégére. A maják szerint 2012. december 21-én eljön a világvége. sokan, nagyon is komolyan veszik a dolgot,

Ezt kihsdználts egy orosz esküvőszervező cég, amely "világvége-túlélő szettel" egészítette ki a profilját. A csomagban egy adag tápanyagokban gazdag gabonaféle (hajdina) és egy szardínia, gyufa, gyertyák, jegyzetfüzet, ceruza, szív- és más életfontosságú gyógyszerek illetve egy szappan van.és egy kötél is helyet kapott, de a vodka is van bőven.

A világvége szett darabja 890 rubelbe kerül azazvalamivel több mint 6 ezer forintért kapható.

2012. dec. 5. 15:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Oroszorszagban nem 100 evig tartott a kommunizmus, hanem 70 evig es a vege fele mar engedtek mind az ezoteria, mind a keresztenyseg mukodeset. Szvsz arrafele nagyon eros az ezoteria, en igy lattam hat eve, mi csak az iden zarkoztunk fel hozzajuk...hogy azota mi lehet arrafele...

Azonban sokat mondo, hogy a 3-4 napos sotetseget hirdeto lanclevelet oroszbol forditottak le tobb nyelvre.

Eredeti orosz itt, egy tibeti szerzetesre hivatkoyik:

[link]

angol forditas:

[link]

magyar ferdites: [link]

2012. dec. 5. 16:29
 12/17 Zsizsik666 ***** válasza:

Én is készülök 21.-ére, téli Napfordulót ünneplünk. Nagyon készülünk, várjuk már. Aki meg olyan, hasznot húz a h.lye emberek hiszékenységéből.

Boldog világvégét akkor az összes kedves világvégehívőnek!

Anorexiás annunaki..nem unod még a trollkodást?

2012. dec. 5. 17:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Na végre! Veronika, visszatértél a régi stílusodhoz! :D

Már úgy hiányoztak ezek a "Na erre mit lépsz?", "Ehhez mit szólsz?", "Na erre varjál gombot!" és hasonló beszólásaid :D

2012. dec. 5. 17:27
 14/17 x) ***** válasza:
100%

Ez az, itthon is tudok túlélő szettet csinálni! Most már biztosan túlélem a világvégét. :D

Amúgy nagyon érződik hogy a moszkvaiak viccesek szeretnének lenni. :) Szóval képzeljétek el a szituációt hogy odafönt a reptoidok mészárolják a népet, ti meg a haverokkal ültök a pincében és vodkát iszogatva "Ki nevet a végén"-t játszotok.. :D

2012. dec. 5. 18:36
 15/17 A kérdező kommentje:
Csiribú Csilla, nem én találtam ezt ki. a paranormal oldalon olvastam és a saját szavaimmal írtam le.
2012. dec. 5. 18:42
 16/17 Alaque ***** válasza:
Ja amúgy a sötétben, amikor ugye a nullsíkba átlépünk, reptoid zsebtolvajok fognak portyázni, szóval nagyon vigyázzatok!
2012. dec. 5. 18:42
 17/17 anonim ***** válasza:
már hiányzott anorexiás annunaki tipikus "erre mit lépsz" szövege. mindig feldobja a napomat
2012. dec. 9. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!