Teljesen kivagyok. Mivel lehetne jobbá tenni mindent?
Figyelt kérdés
Leirom röviden. Amióta másik házba lakunk(régi öreg ház) azóta csúszunk lefele,se munka,se társasági élet.. Anyagilag teljesen lecsúsztunk! Abszolút pesszimista vagyok az utóbbi egy évben. Úgy érzem én vonzom a rosszat. És ez nem vicc. Amióta itt lakunk olykor fura zajok,hangok,érzések vannak. Van vmi köze a sok rossznak a házhoz? Vki segítsen már adjatok vmi tippet,h hogyan legyen jobb az életünk? Föleg anyagilag?2013. ápr. 15. 13:17
1/5 anonim válasza:
nem azért ilyen az életed mert beköltöztél egy másik lakásba h mi a probléma forrása azt én nem tudhatom de h nem a költözés az oka az 100 százalék.
2/5 anonim válasza:
Amikor másik helyre költözik valaki, mindig van egy kis bizonytalanság érzése. Egy kicsit elvész az otthon érzése, a mindennapi gondok elől való elvonulás helye. Szóval amíg szokatlan az új hely, addig természetes egy kis pesszimizmus.
A gond akkor van, ha ezt átviszed más területre is. A "vonzod a rosszat" dolog igaz lehet, de ez csak rajtad múlik. Ha sikerül leráznod a depit és megszokni az új otthont, akkor mejd elkezd javulni a többi dolog is.
3/5 anonim válasza:
Valamiféle negatív energia lehet a házban, esetleg egy szellem. nagyon rossz esetben démon
(lásd Amityville)..
4/5 A kérdező kommentje:
És ha tényleg negatív energia,v szelem,démon? Ajkor mit tudok csinálni. Mert érdekes,h az elözö 2 házban ahol laktunk minden rendben volt minden téren!
2013. ápr. 15. 16:18
5/5 anonim válasza:
Nézd meg a paranormal activitv-t és megérted! EL KELL KÖLTÖZNI ONNAN !!!!!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!