Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelenet az hogy energia...

Mit jelenet az hogy energia vánpir? Én akkor az vagyok?

Figyelt kérdés

Többen szokták mondani hogy amikor hozzájuk beszélek akkor mindig úgy lefáradnak és álmosak lesznek meg ha velem szórakoznak akkor is . Szokták mondani hogy milyen fárasztó vagyok de azt azért szokták mondani mert a hülyeségemmel fárasztom őket !

ÉRTELMES VÁLASZOKAT LÉTSZI !

2013. ápr. 8. 18:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy energiavámpír. Viszont az elég baj, ha az emberek elálmosodnak tőled.
2013. ápr. 9. 10:27
 12/20 Antimod ***** válasza:
Az energiavámpír borzasztóan misztikusan hangzik, így sokan már csípőből is elutasítják. Pedig korántsem olyan megfoghatatlan jelenség ez, hiszen az ember minden tevékenységéhez, még a gondolkodásához is energiát használ. Azt, hogy más energiáját hogyan tudod a sajátoddá tenni, egyelőre még szürke terület, de szerintem korántsem lehetetlen. Egyébként az egyik válaszoló jól leírta, többek között milyen megjelenési formáik vannak.
2013. ápr. 9. 10:58
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem SZOKTÁK MONDANI azt is, hogy hülye vagy. De igen, te egy energia vámpír vagy. Én is az vagyok.

[link]

2013. ápr. 9. 11:39
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát az van hogy amikor valakivel vagyok akkor mindig lefárasztom és én egésznap pörgök ! és igen hülye is vagyok elég sokszor de az nem azt jelenti hogy tiszta homáj vagyok belülről csak túlzásba visszük a hülyeséget ! =D
2013. ápr. 9. 17:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez korántsem jelenti azt, hogy energiavámpír vagy (mármint az utóbbiak alapján).
2013. ápr. 10. 17:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Én már 2 hónapja nem ettem (amióta tudom, hogy ev. vagyok). Mások energiáját szívom el.
2013. ápr. 10. 17:30
 17/20 POLITOLÓGUS ***** válasza:
71%

Szerintem egyszerűen unalmas vagy, azért ásítoznak körülötted! Amiket írtál sem valami sziporkázóak.

Egy igazi energia vámpír nem is kérdezné meg unalmában az ismeretleneket, hogy ő tényleg energia vámpír-e. Szerintem egy unalmas tehén lehetsz, akinek a társasága mindenkit elkeserít!

2013. ápr. 12. 21:53
 18/20 A kérdező kommentje:
Tehén az aki ..........szerintem tudod és nagyból szarok arra hogy hány éves vagy egyébként is arról nem kéne véleményt írni akit nem ismersz ......f@sszopó !
2013. ápr. 12. 22:19
 19/20 anonim ***** válasza:

"Tehén az aki ......szerintem tudod és nagyból szarok arra hogy hány éves vagy egyébként is arról nem kéne véleményt írni akit nem ismersz ......f@sszopó !"

Így kell írni: f@szszopó.

Összetett szavak, alsó tagozatos nyelvtan.

2013. ápr. 14. 12:16
 20/20 anonim ***** válasza:

Persze, mint ahogy az is, hogy "veszszen"?

Idióta :D

2013. máj. 20. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!