Mit jelenet az hogy energia vánpir? Én akkor az vagyok?
Többen szokták mondani hogy amikor hozzájuk beszélek akkor mindig úgy lefáradnak és álmosak lesznek meg ha velem szórakoznak akkor is . Szokták mondani hogy milyen fárasztó vagyok de azt azért szokták mondani mert a hülyeségemmel fárasztom őket !
ÉRTELMES VÁLASZOKAT LÉTSZI !
Szerintem SZOKTÁK MONDANI azt is, hogy hülye vagy. De igen, te egy energia vámpír vagy. Én is az vagyok.
Szerintem egyszerűen unalmas vagy, azért ásítoznak körülötted! Amiket írtál sem valami sziporkázóak.
Egy igazi energia vámpír nem is kérdezné meg unalmában az ismeretleneket, hogy ő tényleg energia vámpír-e. Szerintem egy unalmas tehén lehetsz, akinek a társasága mindenkit elkeserít!
"Tehén az aki ......szerintem tudod és nagyból szarok arra hogy hány éves vagy egyébként is arról nem kéne véleményt írni akit nem ismersz ......f@sszopó !"
Így kell írni: f@szszopó.
Összetett szavak, alsó tagozatos nyelvtan.
Persze, mint ahogy az is, hogy "veszszen"?
Idióta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!