Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért látok dolgokat máskép,...

Miért látok dolgokat máskép, mikor teljesen máskép néznek ki? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Vannak olyan tárgyak amire ha ránézek akkor mindig észre veszek bennük valami furát vagy nem tudok rájönni,hogy az mi akar lenni és teljesen mást látok?Ez olyankor van ha távolról nézek dolgokat ha kicsit közelebb megyek akkor már azt látam ami ott van.Ilyen pl a multkor kinéztem az ablakon és volt egy bokor az út mellet és én ugy láttam a bokrot mitha olyan alakja lett volna mint valami fejnek és ez van legtöbször probáltam,hogy elmegyek és vissza akkor hátha de valamikor nem segit csak egy kis idő mulva.

2013. ápr. 4. 21:59
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és ez legtöbször mindig valami emberi fejet láttok ami vagy rám néz vagy másfelé,de van mikor nem csak fejet ha nem valami mást.
2013. ápr. 4. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:

hát ez bizony semmi extra maximum annyi hogy szemészhez kell menned, nem szívózásból írom, de mivel ha az ember nem tudja kivenni mit lát az agy mindig asszociál és mindig az emberi arc jellegzetességeire kezd el fókuszálni, erre példa h a fürdőszobánkba van foltos csempe ott is rengeteg emberi arc szerű foltot ki lehet venni, mert az agy mindig arra asszociál

és mért mondom h menj szemészhez mert habár nem tudom hogy milyen messze volt a bokor, vagy akár mi de lehet hogy nem tudsz rendesen ráfókuszálni és szemüveg kell :)

u.i.: remélem nem sértődsz meg, hogy nem azt mondom hogy csodagyerek vagy :D

2013. ápr. 5. 00:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem sértődök meg, de biztos,hogy igazad van mivel nemrég elekzdtem hordani a szemüvegemet és azóta nem nagyon látok ilyet mert már 3 éve szemüveges vagyok és kb fél éve hordom.
2013. ápr. 5. 13:21
 4/4 anonim válasza:
Szemüveges vagyok 2 éves korom óta (16 vagyok most) és nekem is nagyon sokszor van ilyen. Nekem olyankor van az, ha elbambulok és kicsit homályosabban látom a dolgokat, össze mosódik teljesen más képpé, de ha vissza koncentrálok teljesen élesen kivehető az alak :D
2013. ápr. 10. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!