Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan küzdöd le a sémákat?

Hogyan küzdöd le a sémákat?

Figyelt kérdés

egy barátommal épp arról beszélgettünk, hogy pár napja fenyegető energiákat érzek ugyan abban az időben, és kb egy hete ragaszkodom ahhoz, hogy már pedig szeret engem az az xy srác, mert tényleg, el is mondta, de ha oda jut a szó hogy akkor legyen komolyabb akkor meghátrál, na mind egy a lényeg az, hogy azt mondta ez az xy srác, hogy csak sémákat alakítok ki. majd ma közölték velem, hogy ezek a negatív energia hullámú lényeg démonok esetleg sötét entitások/energiák. És hogy ezek félelemben fognak engem tartani le fogják szívni az energiám stb. nem vagyok valami nagyon gyakorlott ebben a témában, pont most kezdtem el gyakorolni, de ... nem is félek, inkább kétségbeestem, mit csináljak? hogyan küzdünk le sémákat?

Az értelmes válaszokat előre köszönöm.

2013. márc. 31. 18:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Ki volt,aki ezt közölte?Szerintem tartózkodj tőle,először is,amiket írsz megszokott emberi reakciók,emögé nem kell képzelni semmit.

Az emberek ugyanis félnek először a saját mélyebb érzelmeiktől.

2013. márc. 31. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt javaslom, hogy felejtsd el ezt az egész butaságot és foglalkozz hasznos, valós dolgokkal, például tanulj nyelveket, vagy ilyesmi.
2013. ápr. 1. 01:36
 3/3 homo ludensz ***** válasza:
A sémák,lárvák,démonok csak akkor fognak létrejönni ha TE megteremted őket magadban magadnak.Az egyetlen ellenszer hogy magabiztos,céltudatos,határozott gondolkodású legyél. Meditálj hogy tisztában legyél önmagad értékeivel vagy ha vallásos vagy imádkozhatsz is. Egy a lényeg: aki mentálisan kiegyensúlyozott,van célja,jövőképe és következetesen törekszik azt elérni arról lehullanak az esetleg rátapadni akaró "élősködők".
2013. ápr. 1. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!