Többek vagyunk puszta fizikai testnél?
Dubi léleknek neveztem, mert ez a fogalom már adott volt arra amit megtapasztaltam és amit te is képes lehetsz egy kicsit érzékelni-- ha akarnád.
Azt írtam ugye, hogy ha valaki kilép lélekkel a testéből akkor stb...
Ezt nem véletlenül írtam én gyermekként 8 éves koromtól egészen 60 éves koromig sok ezerszer nem számoltam-- kiléptem a léleknek megfelelő energia szálrendszerrel amely embert formáz.Aztán a másik képességem az hogy érzékelem másokon ezt a szálrendszert és gyógyításra használtam valamikor a klinikai munkám közben.
Amikor régen kiléptem, akkor a valóságot nem úgy láttam ahogy mi látjuk hanem parányi és nagyobb fények, színek ragyogása-- önmagam soha nem láttam csak a karomat amikor kilépve bárhol a világon gyermekeket gyógyítottam, vagy épp gyermeket dolgoztató gazembereket megcsaptam mert ütlegelte őket és rugdosta-- akkor teljes hosszában láttam a karomat és el is vonszolta magát a nyomorultja, úgy megcsaptam.
Ezt a lélek-energiát az ember több ezer éve ismeri csak nem gondolt arra hogy esetleg ez a lélek. Azóta szurkálgatja a kínai tűkkel
Gondolat születik rajta-- Valóban kilépve gondolkodtam, láttam, hallottam, érzelmet éreztem és fénysebességgel a világ másik felén voltam pillanat alatt ha nem akartam semmit látni, vagy lassabban akkor láttam, hallottam mit beszélnek és ott topogtam a közelükben.
Az agy memória és vezérlő központ a lélekszálon van a gondolat és az fut rá az idegsejtekre ahol előhívja a szükséges memória emléket amire szükség van-- igy születik a fantázia az emlékezéssel a múlt-idő és előre gondolkodva a jövő idő. Amikor kiléptem, nem volt múlt, se jövő se tervezés csak az adott pillanat és a látott dologgal kapcsolatban született érzelmi színezetű gondolatok.
Két nagy Energia szálrendszer rajzolja be és át a testünket agyunkat-- az egyik a kinai vagy is fehér léleknek nevezhető.szabadon hálózza be a tetet.
a másik az idegrendszer energiája amely vezetékben futkos.
ezt is léleknek nevezhetjük tulajdonképpen, mert a kettő közül bármelyik hiányzik az élet vagy meghal, vagy komában vegetál.
Azért felel meg a lélek fogalom e két energia szálrendszernek, mert ennek köszönhetjük hogy élünk gondolkodunk és érzelmeink vannak-- az agynak pedig hogy van képet alkotó emlékünk memónk.
Ha valaki meghal a fehér lélek elhagyja a testet általában a pillanat tört része alatt de utána semmire nem emlékszik, elfelejti a szeretteit és mindent ami valaha ide kötötte majd visszatér az első 10 percben a Föld nagy Energiájához, és megszűnik valószínűleg egyes önmaga lenni.... az élet egyszeri és megismételhetetlen!
Ez nem EZO, de nem is vallásos! Ez a Természet csodálatos elképzelhetetlenül fantasztikus létezése itt, a Földünknek köszönhetően, a bolygónk maga a csoda!
Tudod 10/ lehetett volna nem csak ellenőrizni de kisebb sötét helyiségben még fotózni is.
Amikor lehetett volna hallgatnom kellett róla, mert az oroszok elvittek volna a hidegháború idején.
Amikor pedig még fizettek volna is érte elég sokat, akkor pedig már idős voltam és ráadásul túl voltam egy infarktuson... ami nagyon érdekes, hogy akkor is vállaltam volna hogy az unokáim megkaphassák azt a pénzt az egy millió dollárt. De a lelkem már nem volt hajlandó, kiléptem de az egy perc végéra vissza tért a testembe és akkorát csapott a szívemre,hogy szörnyű Többször is megismételtem 100 km- 150 km de mit se ért, beteg rokonhoz akkor se, visszadobbantott a csudába!
Igaz szeretek élni de a lelkem is úgy látszik ragaszkodik a kézzel fogható valósághoz.
"német nagyszüleimhez utazva sokszor hallgatunk előadást ilyen témákban, sokszor fizikusoktól. "
A fizikus is beszélhet személyes hitéről, meggyőződéséről, de abban teljesen biztos vagyok, hogy a lélekről vagy istenről mint tudományos tényről vagy tudományos teóriáról nem tart előadást.
blacksquare valóban nem tartanak a fizikusok előadást se a lélekről se a Teremtőről. Bár Einstein nem tagadta a létezésének lehetőségét, mert ha valaki ebben a témában, mit fizikus elméletileg messzebb halad akkor bizony Istenbe botlik.
de nagy különbség van a valódi Teremtő Istennek nevezhető között és a vallások alkotta Isten között.
A valódi teremTŐK, Energiák még pedig a Földünk két fantasztikus energiája. S amikor az életet alkották, minden első alkotásukba benne is maradtak egy-egy energia szálrendszer formájában-- ez nevezhető léleknek vagy is kettő lelke van az életnek.
Egy test-lelke= ez az idegrendszer energiája
És egy gondolati lelke = ezt találta meg az öreg kínai 3000 évvel ezelőtt és azóta is szurkálhatják, miközben a nyugati orvoslás még mindig csak kutatja mi a csoda az.
A két lélek együtt alkotja az ÉNünkat amihez segítséget ad az agynak differenciált sejthalmaza, mint memória és irányító központ.
Na már most a gondolati lélek energia, nem érzékelhető és rögzíthető még technikailag, az ember általi érzékelése pedig nagyon ritka képesség több száz év is eltelik ha ilyen képességgel születik valaki és még akkor se biztos hogy ilyen irányú kíváncsiság is van benne. Nem véletlen hogy 3000 év telt el és talán én vagyok az egyedüli aki szálanként érzékelem, és mint megjegyezte valamelyikőtök hogy ha kilépni voltam képes a nátháját gyógyítsam meg...
Valóban érzékelem, és valóban gyógyítottam is vele amikor még a klinikán dolgoztam... persze titokban, csak sejtették egyes orvosok és a betegek ha csoda történt egy-egy beteggel lábra állt a béna, visszahoztam komából olyat akiről már lemondtak és azt is tudtam hogy ki nem hozható vissza soha a komából-- holott az orvosok igen csak kezelték és reménykedtek benne. De soha nem meséltem róla senkinek, se arról miképp gyógyítok és főleg nem arról hogy a gondolati lelkemmel rendszeresen kiléptem és elmentem a világ másik felébe is 42 éven keresztül!!!!!
Fantasztikus volt és csodálatos de a lelkem, csak nagyon szegényeket és csak gyerekeket gyógyított felnőtteket, vagy gazdagokat soha! Ha be is tévedtem néha ilyen nagyon gazdag otthonba a lelkem körülnézett és már ott se voltam. Viszont ha gyermeket láttam ütlegelni, bármiképpen bántalmazni, akkor az aki bántalmazta egy életre nyomorékká lett téve, mert úgy csapott le a lelkem reá, hogy összegörnyedve elvonszolta arrébb magát.
Visszatértemkor még Én is megdöbbentem hogy a lelkem ilyesmire is képes volt?
Persze ne hogy azt gondoljátok hogy én magam nem döbbentem meg ezen a képességemen... de hogy nem igy több írben kipróbáltam, hogy valóban ott voltam azon a helyen... felszálltam a vonatra és odautaztam országon belül. Vagy egyszer a gyógyítást próbáltam egy ismerős idős emberen akinek nagy fájdalmai voltak. Gyógyítottam nálam aztán megbeszéltem az illetővel, hogy mit szólna ha gondolttal gyógyítanám? Kipróbálja velem? Megegyeztünk egy időpontban amikor egy hokedlira ül és vár reám és majd elmeséli hogy érzékelte-e a gondolatom" azt még se mondhattam, hogy én kilépve leszek nála lélekfazonomban? Frászt kapott volna! különben se reklámoztam ezt a képességemet, mert nem volt ajánlatos!!!! politikailag!!
Szóval a kísérlet sikerült túlságosan is jól szegény nagyon megijedt, mert felugrott és a nyakát fogta. aztán elszaladt hozzám elmesélte hogy majd nem megfojtotta a gondolatom" hogy a csudába történhetett ilyesmi, hogy gondolattal, majd nem megfojtottam?" --csodálkozott elhűlve.
A lényeg, hogy a nyakcsigolyákat akartam kicsit fellazítani mert az okozta a nagy fájdalmait és megfogtam" és felfelé húztam gyengén, mozgatva" Amit ő így érzékelt. ez nem csak önmagamnak volt igazolás hanem a gyógyítás gyakorlatában is egy példa számomra mit hogyan meddig mehetek el, mennyit érzékelhet belőle más.
Elhinni nem kötelező mindenki abban hisz amiben akar, nekem aztán igazán mindegy!! Csak azért tettem közzé, mert már nem vagyok fiatal és az élet véges azt akartam hogy aki elhiszi akkor más megvilágításban látja majd a világunkat és az életet... nem pedig valami misztikusi marhaságokat fog elhinni-- nincs se csoda se misztika csak fizikai törvényszerűségek és természeti erők vannak.
A Földünk a teremtőnk annak két csodálatos és tudatos energiája egyik a talpunk alatt van a másik fölénk borul védőn. Mitől tudatosak? Gondolkodjatok mire képesek az energia részecskék? -- információt megőrizni és kisugározni, illetve visszasugározni.
Ilyen a gondolati lelkünk minden amit tanulunk amit átéltünk minden minden ott van a lélekszálán mint gondolat-- de ahhoz hogy fantáziája is legyen a jövőre vagy visszaemlékezni a múltra az az agy memóriájára van szükség. -- ennek köszönhetjük az álmainkat is hogy vagy a testünket gyógyítja a lélek vagy átsimítja az agykéreg felszínének feszültségét és életre-kelt bizonyos memória adatokat logikailag összerakva egy dia filmet kivetítve a lehunyt szemhéjunkra!
A teste elhagyni képes lélek lát, hall, gondolkodik érzelmei vannak és megítél mindent amivel szembesül. De csak azt mert másfelé nem létezik semmi, nem lát csak szűken egy valamire fókuszálva legfeljebb megérzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!