Csakra erősítés vagy micsoda?
Olvastam a csakrákról és több drágakövet, ásványt említettek, amik erősítik egyes csakramezők hatását.
Találtam a neten medált, gyűrűt, amik 7 követ tartalmaznak.
Kérdés: Lehet ezt a nap 24 órájában hordani? Mi lesz az eredménye ha csak felveszem, de nem meditálok hozzá, ne tudom megtisztítani meg kinyitni a csakráimat?
Jobb lenne 7 követ külön megvenni, a pontokra tenni és meditálni mellé? Azt hogy csinálhatom jól, egyedül?
Köszönöm
Konkretan a köves temanak nem vagyok szakertöje, de:
En ugy gondolom, hogy ezek a dragakövek ugy erösithetik egyes csakrahatasokat, hogy mashonnan meg összevonjak az energiat, azaz esetleg elvehetik egyes csakraktol (?). Tovabbi kerdes, hogy biztos jo-e, ha "felturbozodik" egy helyre az energia? Mert elsöre ugy tünhet, de a felgyülemlett mereg-energia pl. megkövesedhet (epe-vagy vesekö), az is energia, talan a cisztak eredete is ilyesmi. Sztem inkabb olyan formaban jo a többletenergia, ha az rendszeresen nagy mennyisegü atmenö energia, tehat mindig tovabbfolyik es egyben potlodik is. Ezert inkabb csakratisztitas, mint erösites, hogy tovabb tudjon aramolni.
én a helyedbe zt nem venném meg.
nézz korul neten, találsz meditáciokat, amikhez nem kell semmi.de a drágakoveken kívul színekkel, mantrákkal, illóolajokkal is lehet hatni rájuk.olvasgass roluk.neten minden fennt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!