Mit kívánnál inkább a két dolog közül?
Figyelt kérdés
Egy olyan társat,aki szinte tökéletesen hozzád illik és nagyon szeretnétek egymást,vagy inkább egymillió Eurot?2013. márc. 23. 23:32
1/13 anonim válasza:
pénzel sokra mész 1x elfogy.de ha megtalálod az igazi társad az öröké kitarthat.
2/13 anonim válasza:
Társat, egyértelmű.
Nincs olyan szintű önmegvalósítási vágyam, hogy elcsábuljak az 1 Mrd Euro felé. (Mert pusztán szórakozásra költeni abszolút nem akarnám. Azt hamar megunnám.)
3/13 A kérdező kommentje:
...de mi van akkor,ha a másik felem Ausztráliában él és nem lesz pénzem elutazni,hogy megismerhessem?
2013. márc. 24. 00:11
4/13 anonim válasza:
Miről ,,beszélsz''?azt írtad,hogy ha kívángatnánk,melyiket választanánk.vagyis megkapnánk.
6/13 Salx Narval válasza:
Nekem a pénz kellene, társnak megfelel a jelenlegi asszonykám is, bár néha az idegeimre megy .:D
7/13 anonim válasza:
én nem tudom most jelen pillanatban melyiket választanám
8/13 anonim válasza:
Én már a pénzt utálom és azt is,hogy az emberek ilyen gazdagságvágy függőségben élnek.
9/13 anonim válasza:
Egyértelműen a társat választanám, mert akkor igazán boldog lennék. És az igazi szeretet sok mindenre képes, nem lenne probléma az sem, ha nem vagyunk dúsgazdagok.
Ellenben az egymillió euró még nem jelent önmagában boldogságot, legalábbis nekem nem. Ráadásul egyre több érdekemberrel találnám magam szemben, akik csupán azért barátkoznak velem, mert van pénzem.
10/13 anonim válasza:
Én lehet inkább most a pénzt választanám, de attól még nem tartom magam érdekembernek, csak szeretnék elmenni messzire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!