A hét elején elhunyt a nagymamám, csütörtökön volt a temetése. Ma az 5 éves testvérem látta őt a tükörbe és így szólt : Ott van mama! Az utóbbi időben én is furcsa dolgokat észlelek, és ebben semmi kamu nincs, őszintén szólva kicsit félek. V?
de mivel te mint írod 20 éves vagy, akkor ne kopírozd a tesódat mert bekattansz a végén.
Mostanában sajnos nagyon sokan hazudoznak ezt azt, s aki gyenge labilis az hiszékeny is-- igy mindent bekajálnak sokan. jobb lenne ha két lábbal állnátok a földön és nem hallgatnátok a szélhámosokat de a bigott vallásosok hazugságait és téveszméit se!!!
11/ válaszoló kérdésére,-
Mert volt egy csodálatos képességem életem során és annak köszönhetően láttam saját karomnak megfelelő elektronok fotonok alkotta szálakat a karom helyett. Önmagam soha nem láttam teljesen, mert ha az ember kilép a testéből akkor a lélek az ami irányít,és akkor már eszembe se jutott a kíváncsiságom, csak amikor gyógyítottam abban a fazonomban bárhol gyerekeket akkor láttam a karom helyett azokat az energia szálakat--
Amikor visszatértem ÉN csodálkoztam a legjobban. Így jöttem rá, hogy azok az energia szálak amit a kínaiak találtak 3000 évvel ezelőtt és azóta is tűkkel szurkálgatnak tulajdonképpen a lelkünk.
szóval a lélek a valóság látásával szemünkkel nem lehetséges, --ezért nem igaz hogy bárki látna holt szellemeket, itt ott-- NINCS a valóságunkban! - azok eltávoznak az első percekben, mert még hosszú és veszélyes Út áll előttük a Földünk szívéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!