Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ismertek imát, ami a szerelemé...

Ismertek imát, ami a szerelemért szól?

Figyelt kérdés
Olyan imát keresnék, ami a szerelemről, az egymásra találásról szól.
2013. márc. 21. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:

megkérdezhetem, hogy mire kell?

mert, ha imádkozni szeretnél, akkor teljenen mindegy mit mondasz Istennek, csak őszinte legyen..

de azt is vedd figyelembe, hogy lehet, hogy akiért imádkozol nem ezt akarja, és ezt tiszteletben kell tartani. :) áldás

2013. márc. 22. 18:28
 2/6 anonim válasza:
"Istenem, kérlek téged és a romantika Angyalait, segítsetek nekem abban, hogy csodálatos kapcsolatban élhessek a lélektársammal. Kérlek, vezess engem, hogy megtalálhassan lélektársamat, segíts, hogy találkozhassunk, és késedelem nélkül boldogíthassuk egymást. Kérlek segíts olyan körülményeket teremteni, melyek hozzásegítenek ehhez a csodálatos párkapcsolathoz most azonnal. Segíts meggyógyítani és feloldani minden blokkot tudatomban, testemben és érzelmeimben, melyek félelmet kelthetnek bennem az igaz szerelemmel szemben. Segíts, hogy meghalljam, és követni tudjam isteni vezettetésedet, amely elvezet a lélektársi kapcsolathoz, és segít élvezni azt. Tudom, hogy lélektársam ugyanolyan lázasan keres engem, mint én őt. Mindketten kérjük, hogy segíts nekünk összetalálkozni, és segíts nekünk megismerni és elfogadni az igaz szerelem áldását. Köszönöm."
2013. márc. 22. 19:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Újra szerteném kezdeni a volt barátnőmmel.
2013. márc. 22. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:
És a volt barátnőd is szeretné? Vagy ezt nem tudod?
2013. márc. 22. 22:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Még ezt nem tudom. De szeretném újra meghódítani.
2013. márc. 24. 13:30
 6/6 anonim ***** válasza:
rajta :)
2013. ápr. 11. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!