Be tudod bizonyítani, hogy látó vagy?
Figyelt kérdés
Adj rólam egy leírást, még a héten ki fogom írni, hogy kié volt a legpontosabb...2013. márc. 20. 18:15
11/19 anonim válasza:
Földig ér a lábad, és vízzel szoktál főzni.
12/19 anonim válasza:
0-250 cm magasságú, 10-250 kg tömegű, ember vagy. A szemed 16 millió színben pompázik (RGB), emellett tudod használni a számítógépet. 2 szemed, 1 szád, 2 füled, 2 kezed és 2 lábad van. Emellett van fejed is, melyet a nyak köt össze a törzzsel. Házban élsz, szoktál enni és inni. Esténként megágyazol magadnak. Vannak barátaid, akikkel szoktál beszélgetni. Emellett van egy apukád és egy anyukád. Remélem elég pontos volt :D
13/19 PrettyVillain válasza:
lélegzel és valószínűleg pislogsz is.
14/19 Shai-Hulud válasza:
És tele van az összes hócipőd az idétlen válaszokkal.
15/19 anonim válasza:
És most jön a forradalom: én nem tudom bebizonyítani, és kész. Mentségemre legyen mondva, nem is vagyok látó.
16/19 Shai-Hulud válasza:
Szegény utolsó, és a fehér bot nem zavar a Braille-írás közben? :-)
17/19 anonim válasza:
Látok valamit...
Egészen a múltadból...
A szüleid nemi életet éltek és így lettél Te.
Azon a napon épp kutyapózban szerették egymást.Ha nem hiszed,kérdezd meg valamelyiküktől.
18/19 A kérdező kommentje:
Az 5ös, 11es, 12es, 13as, 14es nem téved XD
2013. márc. 22. 22:08
19/19 anonim válasza:
Na jó, füllentettem. Én vagyok "A" látó. Ha valamit mégse látok, megkérdezem "B" látó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!