Akasha krónika olvasással kapcsolatban van kérdésetek?
Szia!
Keress rá Linda Howe-Juliette Looye Akasa krónika c. könyvére. Minden benne van szerintem ami ehhez segítség. Írj nyugodtan, szívesen segítek Neked, akár benne olvasni is. Szép estét!
Szia!
Köszönöm! Sikerült megszereznem a könyvet, egyenlőre még olvasom. Mi történik olyankor amikor elmondod az Ösvény-imádságot, transzba esel, vagy módosult tudatállapotba kerülsz?
"Mivan? Bocs de ezt azt mlm dumát nem
tudom hová rakni."
Félig vicc, félig irónia. A titkolózás és a személyes találkozás óvatos szorgalmazása ihlette.
Nos, akkor reflektálnék:)
Szóval. Nem titkolózom, bár mennyire is úgy tűnik, egyetlen név senkinek semmit nem mond, privátban szívesen elmondom, e-mail címet mondok stb. Mert akkor tudom, hogy olyan emberhez kerül, akinél jó kezekben van az információ. Ajánlani azért ajánlottam, mert űgy gondoltam, hogy na magamat azért mégsem, viszont van olyan személy körülöttem aki tud segíteni. Természetesen Én is meg tudom tenni, ha megkérnek rá. Szóval semmi köze az mlmhez:)
Kicsit módosul a tudatállapotom, de magamnál vagyok, vannak pillanatok amikor "lebegek" jó értelemben természetesen..:) egy olvasás addig tart amíg a kérdések, kb 50-60 perc, az nálam normális(mások is erről számolnak be). Én ülni szoktam, belépek, felveszem azt a "pózt" ahogy nekem legkényelmesebb, és várok:) aztán jöhetnek a kérdések. Vagy én teszem fel őket, vagy aki ott van velem, és kérdései vannak. Egyébként oldásokat is tudok közvetíteni, elég ütős energiák tudnak mozogni:)
Remélem sikerült kielégítő választ adnom. Ha valaki szeretne gyakorolni, várom szeretettel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!