Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne erőteljes...

Hogyan lehetne erőteljes kisugárzásom? Hogyan vonzhatnám magamhoz az embereket?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim és nem is nagyon akar össze jönni a dolog...Olyan kis szerencsétlen vagyok,labilis a személyiségem.Irigykedve nézem azokat akiknek van sok barátjuk,népszerűek.

Hogyan lehetne megnyerőbb az emberek számár a szeméyiségem?

Köszönöm! :)

2013. márc. 17. 23:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

7-es válaszoló:"elvileg egyébként mindenki vonz magához embereket lehet, hogy te pont olyanokat akiket nem szeretnél és ezért észre sem veszed őket?"

Hatalmas nagy igazságot írtál le! De pontosan ez van,h kevés embert vonzok be és azok is olyanok akik szerencsétlenek...De már félig bele törődtem a sorsomba és ezért elfogaom őket ismerősnek(annyira nem mély a kapcsolat... )

8-as válaszoló:igen "karizmatikus"ember szeretnék lenni...de ez a Te értelmezésedben mit jelent?van abban igazság amit írsz,de volt olyan időszak amikor magamhoz vonzottam az embereket és furcsa mód akk beszéltem a legtöbbször a leghallkabban,mert tudtam,h ugyis meghallgatnak...(most beszélek akarva akaratalnul is hangosabban,h rám figyeljenek..!

2013. márc. 18. 15:57
 12/21 A kérdező kommentje:
am 22 vagyok...
2013. márc. 18. 15:59
 13/21 anonim ***** válasza:
68%
Egy csernobili kirándulás lehet, hogy erősítené a kisugárzásod.
2013. márc. 18. 19:22
 14/21 A kérdező kommentje:
13-as:Az enyémet biztosan nem,de ha már így felvetetted akkor lehet a tiédet fogja...
2013. márc. 18. 20:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a válasz az önbizalom.

Azok az emberek akik elégedettek magukkal azokat mások is elfogadnak.

És magabiztosan kezelik a helyzetet tehát akkor is úgy tűnik h népszerűek ha éppen nem azok..

Amúgy nem mindig jó a népszerűség. Csak azok tudnak mindig népszerűek lenni akik felszínesek (vagy pedig a virtusukból adódik)

De az fontos h magadról csak jót gondolj pl most is azért tetted fel a kérdést mert nem gondolod h elég megnyerő vagy..

A pozitív tulajdonságaidról gondolkodj és ne gondold h akárkitől rosszabb lennél.

Am sokaknak van ilyen időszaka az életében h nincs barátja. Ezt fel lehet használni önfejlesztésre, olvasásra, a lényeg h ne erőlködve barátkozz, azt a helyzetet is el kell fogadni ha épp ilyen 'visszavonulós' időszak van az ember életében..

És közben ha egyre jobban elfogadod magad, annyira hogy egyedül is jól elvagy akkor ez meg fog látszani és az elégedettség vonzani fogja az embereket

2013. márc. 18. 22:44
 16/21 A kérdező kommentje:

15-ös:Köszönöm! :)

Igazad van.Az önbizalmam sehol sincs...Nem tudom elfogadni ezt a helyzetet,mert régóta tart,de tény,h ha jól érzem magam a bőrömben akk vonzom az embereket...Csakh jelenleg nem érzem jól...

Én minden vagyok csak felszínes nem...Belső értékeim vannak amik a mai világban nem számítanak annak,a külsőm meg hát...arról ne beszéjünk.. :(

2013. márc. 18. 22:52
 17/21 anonim válasza:
nem a magadhoz vonzott emberek száma a fontos! Lehet az akár csak egy ember, aki pótol bármennyit! Ne légy türelmetlen, de légy nyitott! Valóban mindenkinek vannak ilyen korszakai, lényeg, hogy ne görcsölj rá! Megjön magától! Értelmes, intelligens ember vagy, ne is add le! Sok félhülye barát nem sokat ér! Max, bulihoz. Neked barát kell, és az lesz az igazi, akinek épp így vagy jó! Várd ki, és ne változz!
2013. márc. 28. 10:37
 18/21 A kérdező kommentje:
17-es válaszoló:Neked (is) köszönöm! :))
2013. márc. 28. 12:29
 19/21 anonim válasza:
öltözz menőn!Karkotő,smink.És kiszedett szemöldök,sok humor,jókedv,érdekesség,legyél vidám,menni fog az!Könnyebben találsz barit,ha jó a kedved,mint ha depis lennél.
2013. ápr. 1. 19:36
 20/21 A kérdező kommentje:

Rebeka! :)

Köszönöm kedves vagy fontos illetve hasznos dolgokat írtál,de a depresszió sajnos össze tettebb dolog azt csak úgy nem lehet megváltoztatni saját erőből...A többi dolgot is köszönöm,igyekszem... :)

2013. ápr. 2. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!