Miért váltakozik az írásmintám rendszeresen?
Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy össze-vissza írok, hanem van kb 4 írástípus amit rendszeresen váltogatok (nem direkt csinálom). Ránézésre ezek teljesen eltérnek egymástól, kitöltöttem egy grafológiával fogalkozó tesztet, ami szintén más-más végeredményt adott ki (persze nemtom mennyire hiteles az a teszt...). Az egyik szinte átvési a papírt olyan erős nyomatékkal ír, indulatos és szögletes betűkkel; a másik visszafogottabb, "girlandos", és egynesek a sorai; a harmadik kicsi betűkből áll jobbra dőlőek és megint csak más írásmód stb. :) Linkeljek képet róluk?
Egyébként bocsi ha rossz helyre írtam a kérdést, nem tudom hova kéne.
2013. márc. 16. 23:31
1/2 anonim válasza:
Nekem a lelki állapotomtól függ,hogy hogy írok!Ha feszült vagyok pl,akkor csúnyán,olvashatatlanul
2/2 A kérdező kommentje:
Az egy dolog... Az a lényeg, hogy az egész íráskép más e? Másképp írod a t-, az m-et, az a-t és az o-t...? Vagy pedig ugyanazt a mintát használod csak összeszedetlenebbül? :)
2013. márc. 17. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!