Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mi lehet?

Szerintetek ez mi lehet?

Figyelt kérdés

Néha lefekvés után, a hasam tájékán kellemes nyugtató energiát érzek. Nem tudom mi az, de szerintem ilyesmit érezhet egy áldott állapotban lévő nő. (Megjegyzem fiú vagyok, és ebben egyáltalán nem vagyok biztos, csak olyan, mintha valami életet éreznék ott).

Igen csak kellemes érzés, és kezdem nagyon megszeretni. Olyan békességet áraszt magából. :)

2013. márc. 10. 22:26
 1/5 anonim ***** válasza:
hm...több minden lehet. Mivel kellems érzés, ezért nem lehet rossz, valami energiát (jó energiát) ad neked. Lehet, hogy a köldökcsakrád működik erősen, és azt érzed. Ha elmennél egy látóhoz, akkor ő látná, h mi az pontosan. Megjegyzem, ne járkálj csak úgy akárhova jósokhoz, mer csak kiszedik belőled a pénzt. Inkább, ha mozogsz valamilyen spirituális körben, ott érdeklődj, hogy nem e lát valaki.
2013. márc. 10. 22:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2013. márc. 10. 22:54
 3/5 PrettyVillain ***** válasza:
Szerelmes vagy? :) Mert a köldök-csakra a szeretet/szerelem csakrája, ezért "szálldosnak pillangók a gyomrunkban" olyankor :)
2013. márc. 11. 22:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát... igenis nem is, de nem viszonzott.

Inkább olyan, mintha valami élő lenne. :)

2013. márc. 12. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
hülyeség nehogy elmenj látohoz ködökcsakra?baromság szinte biztos hogy egy gonosz szellem vagy démon az ki kell üzni ö játszik veled most még kellemes igy akar beléd menni utánna majd jön a baj
2013. márc. 14. 00:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!