Anyám fanatikus keresztény. Nem hagy spirituálisan fejlődni! Vki tud segiteni?
Figyelt kérdés
Már talán 2 éve rátaláltam az Igazságra, és járom a spirituális utamat, de ezt titkolnom kell anyám miatt (t.i. még 18 éves se vagyok). Volt már, h látta néhány ezoterikus jegyzetemet és aztán órákat beszélt, h ez okkult és bűn, stb...
Hála Istennek csak protestáns szóval nem szertartásos, de a Bibliábol minden mondatot komolyan vesz. Tudom, hogy a Bibliában sok igazság van, de az inkább csak a 4 evangéliumban található meg.
2013. márc. 9. 08:45
11/16 anonim válasza:
Mi az igazság, amit megtaláltál? (tényleg érdekel)
12/16 anonim válasza:
Mindenkinek jogában áll hinni, vagy nem hinni, és abban amiben akar, vagy amiben nem. SZABAD AKARAT!!!
13/16 anonim válasza:
En is ugy latom, hogy nem kell vele vitatkozni, sajat igazadrol meggyozni, folvilagositani es hasonlok. Energiat vesztesz vele. Majd ha kerdezni fog, ha kesz lesz ra; most meeg nem erett elegge lelkileg. Nem tudna elviselni/elhinni bizonyos dolgokat
Engem is erdekelne, mi az a igazsag...
14/16 anonim válasza:
...megosztanád,azt amit Igazságként találtál?...és miért vagy abban biztos, hogy arra találtál...akár privátban is...
16/16 anonim válasza:
Anyukadnak igaza van! Remélem erre már te is rajottel mert azóta eltelt három év! Én is csak nem rég jöttem rá milyen veszélyes az ezoterika tanai! Sokáig én is ebben hittem és foglalkoztam is vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!