Idéztetek már szellemet vagy démont?
Nem, és nem is szabad ezzel foglalkozni
ne háborgasd őket, mert utána ők fognak téged!!!
tapasztalatlan ember maradjon csak távol ezektől... ha pont egy rossz szellem/démon kerül veletek egy rezgésre akkor az nagy károkat tud okozni, ráadásul ha nyitva hagyjátok a kaput akkor még több jöhet, és nagyon nagyon nagy baj lehet belőle...
és abból ítélve hogy simán a bátorságot hozod fel egy gyakori kérdések szintű oldalon nem lehetsz egy tapasztalt fajta, szóval jobb ha kivered ezt az egészet a kis buksidból
Természetesen, de én válogatós vagyok, és így csakis nagy szellemeket szoktam idézni, mint Shakespeare-t, Goethét, Villont... Van, amit akár fejből is! Igen, tudom, ez valóban bátor dolog!
És azt tapasztaltam, hogy nagyon sok a műveletlen ember, aki még életében nem hallott például Edmond Rostand-ról, vagy Alexandre Dumas Davy de la Pailleterie-ről, és fogalma sincs, hogy ki az a Cyrano de Bergerac, vagy éppen Bragelonne vicomte.
Én még nem idéztem csak ismerőseim,nekik sikerült elvileg,pedig nem hittek benne. Démonokban nem hiszek,csak szellemekben, persze ezekből is lehet ártó szellem.
Utolsó, a második bekezdésben írott neveket ha nem ismeri valaki attól még nem műveletlen. Attól is függ ki milyen iskolában járt vagy milyen szakon tanult tovább. Garantálom hogy én is tudnék olyan neveket írni, amiket te nem ismersz, jómagamnak pedig alap dolog.
De tessék mennyi műveletlen ember van aki nem ismeri Agrippa von Nettesheimt, Percy Fawcettet vagy éppen Winsor McCay-t.
Én régebben vettem részt szellemidézésben, akkor lehettünk olyan 10 évesek kb. és táncpróba szünetébe csináltuk. Akkoriban egyáltalán nem hittem ezekben a dolgokban, csak kíváncsi voltam, ezért mentem bele, de amikor a függönyök elkezdtek mozogni a teremben - holott az ablakok és az ajtó is zárva volt, tehát nem volt huzat - kicsit megijedtem.
Igazából a mai napig nem tudom, miért volt ez jó, még egyszer nem csinálnék ilyet, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!