Megszállhatott valami?
Sziasztok!
Nos az a helyzet, hogy én eleinte nem igazán hittem az ilyen ezoterikus dolgokban..Eléggé érzékeny gyerek voltam egész életemben, ha anyával veszekedtem sírtam is, sokat nevettem, lelki ismeretfurdalásom volt ha valamit elrontottam..Viszont 3 hónapja valami nagyon megváltozott..Olyan mintha kihalt volna belőlem mindenféle érzelem..Nem nevetek, nem sírok[ráadásul ebben a 3hónapban történt egy haláleset a családomban, és egy vacok könnyet sem tudtam kipréselni...] anyát rengetegszer nagyon durván megbántom, nem érdekel senki és semmi..Komolyan mondom néha megijedek magamtól..
Aki jártas ebben a témában tudna nekem valamit mondani erről? Mitől lehet? Arra is gondoltam már,hogy megátkoztak, vagy megszállt valami..
Az idióták kérem kíméljenek, nem hiszem ,hogy a pokemonok drogoztak be éjszaka...
Szia, nem írtad hogy hány éves vagy, bár lehet hogy ez lényegtelen.
Nem létezik semmilyen ezotéria meg szellem meg átok meg démon! Ezt régen azért találták ki, hogy a buta embereket megfélemlítsék! "Nem jól viselkedsz? Majd meglátod mi lesz!" - szóval félelem és a hit megtanította az embereket viselkedni!
Nem szállt meg senki, egyszerűen görény vagy! Szerintem bármit tehet az ember az életben, de ha van szíved hogy megbántod a szüleidet, édesanyádat akkor sajnos azt kell mondjam, hogy g*ci vagy! Azt tanácsolom hogy az ezotéria helyett inkabb viselkedj rendesen és kerj bocsánatot az anyukadtól! Ki tudja meddig vannak velünk! Nem a halálos ágyuknál kell sírni! Viselkedj intelligensen! Nincs átok meg démon, mégegyszer mondom! Bizonyításként nézd meg ezt a videót!
Egészen biztos, h nem szállt meg senki, én is ilyen vagyok már lassan egy éve, és sztem ez a legjobb állapot, nehezen tudnak megbántani az emberek és bőgni se kellemes :D de h megválaszoljam a kérdésedet:
1) semmi bajod, egyszerűen ilyen vagy
2) történt veled vmi komoly dolog, aminek hatására bezárod a lelked a fájdalom elől, és senkit se engedsz közel magadhoz
3) kamaszkodi hiszti, majd kinövöd (nem tudom, hány éves vagy)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!