Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megszállhatott valami?

Megszállhatott valami?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos az a helyzet, hogy én eleinte nem igazán hittem az ilyen ezoterikus dolgokban..Eléggé érzékeny gyerek voltam egész életemben, ha anyával veszekedtem sírtam is, sokat nevettem, lelki ismeretfurdalásom volt ha valamit elrontottam..Viszont 3 hónapja valami nagyon megváltozott..Olyan mintha kihalt volna belőlem mindenféle érzelem..Nem nevetek, nem sírok[ráadásul ebben a 3hónapban történt egy haláleset a családomban, és egy vacok könnyet sem tudtam kipréselni...] anyát rengetegszer nagyon durván megbántom, nem érdekel senki és semmi..Komolyan mondom néha megijedek magamtól..

Aki jártas ebben a témában tudna nekem valamit mondani erről? Mitől lehet? Arra is gondoltam már,hogy megátkoztak, vagy megszállt valami..

Az idióták kérem kíméljenek, nem hiszem ,hogy a pokemonok drogoztak be éjszaka...

2013. márc. 3. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, nem írtad hogy hány éves vagy, bár lehet hogy ez lényegtelen.

Nem létezik semmilyen ezotéria meg szellem meg átok meg démon! Ezt régen azért találták ki, hogy a buta embereket megfélemlítsék! "Nem jól viselkedsz? Majd meglátod mi lesz!" - szóval félelem és a hit megtanította az embereket viselkedni!

Nem szállt meg senki, egyszerűen görény vagy! Szerintem bármit tehet az ember az életben, de ha van szíved hogy megbántod a szüleidet, édesanyádat akkor sajnos azt kell mondjam, hogy g*ci vagy! Azt tanácsolom hogy az ezotéria helyett inkabb viselkedj rendesen és kerj bocsánatot az anyukadtól! Ki tudja meddig vannak velünk! Nem a halálos ágyuknál kell sírni! Viselkedj intelligensen! Nincs átok meg démon, mégegyszer mondom! Bizonyításként nézd meg ezt a videót!

[link]

2013. márc. 3. 13:04
 2/4 anonim válasza:

Egészen biztos, h nem szállt meg senki, én is ilyen vagyok már lassan egy éve, és sztem ez a legjobb állapot, nehezen tudnak megbántani az emberek és bőgni se kellemes :D de h megválaszoljam a kérdésedet:

1) semmi bajod, egyszerűen ilyen vagy

2) történt veled vmi komoly dolog, aminek hatására bezárod a lelked a fájdalom elől, és senkit se engedsz közel magadhoz

3) kamaszkodi hiszti, majd kinövöd (nem tudom, hány éves vagy)

2013. márc. 3. 19:16
 3/4 anonim válasza:
* kamaszkori
2013. márc. 3. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Az nem kamaszkori dolog, hogy bolond...
2013. márc. 3. 22:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!