Ez mi volt tulajdonképpen? Mit csináltam? Minek nevezik? Jó ez?
Figyelt kérdés
Tehát amikor én elalvás előtt mantráztam, és gondolatban kértem egy fiút hogy hagy találkozzam vele álmomban, és ezt a mantrát teljesen a tudatomban tartottam elalvásig, ezután valóban találkoztam vele álmomban egy parkban, és tudtam, hogy azért jött mert én beszéltem meg vele, és ezt ő is tudta, és amikor felébredtem egész délelőtt olyan érzés volt, mintha tényleg megtörtént volna.2013. márc. 1. 19:53
1/10 A kérdező kommentje:
Rövidítve akkor: Elalvás előtt kértem az illetőt gondolatban, hogy álmomban találkozzunk és voila!, találkoztunk álmomban. :)
2013. márc. 1. 20:38
2/10 anonim válasza:
Ezt önszuggeszciónak nevezik. Naná, hogy jó...
3/10 A kérdező kommentje:
Na ne szórakozz! :D
2013. márc. 1. 21:32
4/10 anonim válasza:
Nem szórakozik. Ez az.
Mégis mire számítottál? Hogy a srác ugyan azt álmodta, mint te?
5/10 A kérdező kommentje:
Nóri, nem érted. :(
2013. márc. 1. 21:58
7/10 A kérdező kommentje:
Ezt hívják pozitív tükrözésnek. :D Neharii....
2013. márc. 1. 22:16
8/10 anonim válasza:
Na és az meg mi akar lenni? Semmit se dob ki róla a gugli, bár sejtem valami ezós zagyvaság.
Amúgy meg ha ennyire biztos vagy benne, akkor minek tetted fel a kérdést?
9/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor ne hari. xD
2013. márc. 1. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!