Milyen természetfeletti lényben hisztek?
Semmilyent nem láttam, tehát tapasztalati úton igazolható hitem nincs. A sok ökörség, amit összevissza bregyognak mindenféle annunaki meg repto-izékről, az mind-mind bullshit.
Amiben én hiszek az az, hogy amekkora az univerzum és ahány égiteste van, nagyobb eséllyel van máshol is élet, mint hogy csak itt a Földön létezzen.
De a máshol való élet lehet, hogy teljesen más, lehet az is, hogy hasonló. Aztán lehet fejlettebb, de lehet fejletlenebb. És lehet nagyon sok, különféle szintű létforma egyidőben, fényévekre egymástól.
Lehet, hogy egyik helyen éppen szuperszonikus repülőn kísérleteznek, míg máshol a tegnap elejtett mammutot rajzolják a barlang falára, megint máshol meg intergalaktikus utazási iroda nylíik. De ezek csak elvi feltevések. A LEHETŐSÉGÜKBEN HISZEK.
Zoknifaló szörny!
Egy pici lakásba, hogy a jó istenbe lehet 5 fél pár zoknim..
Háromlábú hófehér szivárványgiliszta.
A természetfeletti kifejezés arra szolgál, hogy tudjuk valahogy nevezni, amit nem tudunk megmagyarázni (legyen az ezoterikus, avagy mítikus).
Valahogy most már a lidércfény, meg delej sem "természetfeletti", mint annak idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!