Páhi látónál volt valaki?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom aki kicsit is ismeri vagy sokat hallott róla.Kaptunk időpontot sógornőmékkel és oda is értünk időben.(aki ismeri az tudja nem késhetsz egy percet se különben elküld)Aztán vártunk kb. 3 órát mire végül egyikünk mehetett be kb öt percre és adott egy szombati időpontot amikor állítólag más nem ment volna csak mi így várnunk se kellett volna. Pénteken küldött egy sms-t hogy ne menjünk. Azóta nem érjük utol... Szerintetek mi lehet?2013. febr. 21. 10:31
1/5 anonim válasza:
Bármelyik szélhámossal előfordul.
Biztosan kergeti a NAV.
2/5 anonim válasza:
Biztos megszállta egy démon és most elment politikusképzőbe.
3/5 anonim válasza:
Én is látó vagyok. Ép és egészséges mindkét szemem. Most jósolok neked: pénz, egészség, családi kapcsolatok érdekelnek. A közeljövőben nyerhetsz a lottón. A családban betegség ütheti fel a fejét. A barátod/férjed elvihet nyaralni. Csak most, csak neked jósoltam ingyen. A megjelent jóslásért felelősséget nem vállalok!
4/5 anonim válasza:
: D
Gondolom, ennek a sz@rházinak "jobb élet reményében" fizetettek, mint a katonatiszt. :D
5/5 anonim válasza:
Szia! Én jól ismerem. Keress meg privátba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!