A holdnaptár szerint rossz időben vágtam le a hajamat. Mi lesz most?
Figyelt kérdés
Miután levágattam a hajam, azután olvastam pont a holdnaptárról. Tudom, sokan butaságnak gondolják, de szerintem lehet benne valami...Most tuti lehurrogtok, de ha valakinek van tapasztalata: most ebből az egyből nem lesz gáz, ugye?:D vicces, mert pont azért vágattam vissza, hogy egészségesebb legyen, és gyorsabban nőjön...2013. febr. 14. 00:27
1/19 anonim válasza:
Nah most mi lesz?:D
Semmi.
Valaki azt mondja számít hogy fogyó vagy növő hold de én még nem vettem észre különbséget.
Ha csúnya hajam megcsináltatom, nem fogok addig csúnyulni amíg növő hold lesz.
2/19 anonim válasza:
el fog burjánzani a punciszőröd
3/19 anonim válasza:
Ha hiszel benne, akkor stresszeled magad miatta, és akkor valóban befojásolja a hajad egészségét. De ha nem hiszel benne, akkor az égvilágon semmi bajod nem lesz.
4/19 anonim válasza:
>de szerintem lehet benne valami
Mire alapozod ezt? Nem kötözködök, csak kíváncsi vagyok.
5/19 anonim válasza:
Hát, egyszerű a képlet!
VISSZA NŐ !
6/19 Tom Benko válasza:
Én eddig sem foglalkoztam vele, ezután sem fogok. Semmi különösebb nem történt eddig a hajammal.
Ha szerinted van benne valami, akkor légy szíves, azt is mondd el, miért gondolod így?
7/19 A kérdező kommentje:
Igazából több blogon is olvastam már erről, hogy beauty bloggerek "esküsznek rá", eszerint vágatják a hajukat. A másik pedig (bár ez nem a hajamra van hatással), hogy ha pl. telihold van, akkor nehezebben alszom el, még akkor is ha le van húzva a redőny. Meg állítólag befolyásolja a nők ciklusát. Lehet, hogy hülyeség, mert csomó mindent a a neten olvastam (kivéve, hogy nem tudok aludni :D), de az pl. köztudott, hogy hatással van a világ vizeire... Szóval valami szerintem van benne.
2013. febr. 14. 11:46
8/19 anonim válasza:
Ez a holdnaptár lett az új divat?XD Én az adventi naptár szerint vágatom a hajam, az szerintem sokkal jobb.
10/19 anonim válasza:
Ki fog hullani a hajad.Még kiflihold van,tegnap láttam,ha most jársz egy esőtáncot úgy,hogy kavicsokat teszel a cipődbe,akkor még megakadályozhatod ezt a szörnyű átkot.Ha nem,akkor sajnálom,de sáskajárás lesz a kertedben és megeszik a termést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!