Ha léteznek energiavámpírok, akkor szerintem én az vagyok, hogyan változtathatok ezen?
Figyelt kérdés
Kedves ezotérikusok, a kérdésem komoly, valóban úgy érzem az emberek reakcióiból hogy nem szeretnek a környezetemben lenni, ha ennek az az oka hogy energiavámpír vagyok, akkor hogyan tudnám ezt megváltoztatni?2013. febr. 13. 18:23
11/16 anonim válasza:
légy kedves másokkal és találj olyan embert akivel egy az érdeklődési köröd...Ez nem ezotéria meg energiavámpírság hanem egyerűen az élet, életstílus,hozzáállás
12/16 anonim válasza:
Érdekes,nekem volt olyan kollegam,akivel már első találkozáskor rossz érzések fogtak el!Elég helyes fiú volt,úgy semmi negatív nem jött le nekem róla a modorát stb. illetően,de olyan rosszul éreztem magam a közelében,tök komolyan.Később kiderült,hogy lusta disznó,sokáig nem dolgoztam vele.Számomra a mumus volt.Nem tartottam tőle,de olyan fura volt.Teljesen idegen embernél is előfordult az utcán szinte ugyan ez.Nem volt bűnözőképű,stb pedig
13/16 anonim válasza:
Lehet földönkívüliek vagy psychopaták?Azért érzed
14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, lehet akkor találkoznom kéne veled hogy megtudjam biztosra vagy hogy csak magamnak képzelem e be... :)
2013. febr. 27. 10:37
15/16 anonim válasza:
Azért nem volt sokáig a kollegám,mert kirugtak!Szép szál,megtermett legény volt,de a gyönge,kicsi lánynak(én)hagyta a nehéz munkát!A munka könnyebbik felét vette!Amugy modorára végül is nem lehetett mondani,hogy bunkó,csak lusta volt!Én mindenkivel elvagyok,vele is eldumáltam,csak fura érzés tört rám mikor a közelembe volt
16/16 anonim válasza:
AZ ENERGIAVÁMPÍR NEM EZOTÉRIA KATEGÓRIA..-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!