Ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Nem szeretek az emberekkel beszélgetni, úgy érzem, mintha fárasztanának és mind egyformán unalmas lenne és mintha inkább csak kívülről figyelném őket, mintha nem is lennék ott, láthatatlan lennék és a hibáikat figyelném, hogy ki-mit rontott el, hogy abból vonjak le következtetéseket és tanulok belőlük. Nagyon sokszor azt érzem, hogy nem tartozok közéjük, mintha teljesen mások lennének, akármikor csoportban kell dolgozni, vagy egy olyan csoportról van szó, aminek a tagja vagyok és valaki arról mond valamit, mintha engem nem érintene, mert kívülálló vagyok. ne értsetek félre, nem nézek le senki, nem hiszem magam különbnek, mint a többiek, inkább csak közömbösnek.2013. febr. 7. 22:11
1/5 anonim válasza:
ez nem ezotéria kérdés,úgyhogy rossz helyre írtad
egyszerűen annyi hogy nem találtál olyan embereket akikben megfog valami,én az osztályommal vagyok így
de mint mondtam ebben nincs semmi ezoterikus
2/5 anonim válasza:
te egy űrlény vagy ez kétségtelen!
3/5 A kérdező kommentje:
Igazából azért is kérdeztem, mert nem tudom, hogy miért van, ezért is kerülhetett rossz kategóriába, de nem is azt a választ várom, hogy akkor én valami természetfeletti lény vagyok vagy ilyenek :D Itt úgy is nagyon sokan megfordulnak, szkeptikusok is és lehet, hogy pont ők tudnak valamiféle magyarázatot adni :)
2013. febr. 8. 01:44
4/5 anonim válasza:
Én is ki vagyok attól hogy ennyi kétlábú majom van körülöttem akiket le tudnak venni a lábukról TV sorozatokkal,divattal,vagy különböző,márkákkal ezáltal nem látják mi folyik körülöttük az az érzésem sokszor hogy rossz évszázadban vagyok.Ez asok érdektelen dolog csak arra jó hogy vélemény különbségek szülessenek köztük de ők észre sem veszik ezt el vannak ebben az elkorcsosult dekadens társadalomban ahol mindenkinek megszabják mit lehet és mit nem pedig az "oszd meg és uralkodj"működik még mindig e-világban olyan mintha vakok között kellene élnem és ez nagyon frusztráló.A saját kicsinyes érdekeiket szemelőt tartva élik le életüket és észre sem veszik hogy irányítják őket.
5/5 A kérdező kommentje:
Az évszázados az stimmel :)
2013. febr. 8. 17:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!