Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy túlzsúfoló...

Létezik olyan, hogy túlzsúfolódott az aurám? Vagy az energiamezőm?

Figyelt kérdés
gyakran érzek csiklandós röpke csípés szerű érzeteket a bőrömben a testem egész felületén. ez egy elég kellemetlen érzés. gondoltam ezért van. valamiért felgyülemlett az energetika a bőrömben és nem tud kijönni. és ezt érzem.
2013. febr. 7. 18:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A megoldás konditerem és egy pár anabolikus szteroid egyből felpakolsz magadra egy kis izmot és magabiztosabb leszel.
2013. febr. 8. 09:10
 12/15 anonim ***** válasza:
anabolikus steroid... sokk eszed van neked is mingyá danabolt szedetnél vele
2013. febr. 8. 09:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Annyira naivnak és aranyosnak tűnsz, hogy egyszerűen nem vagyok képes rosszmájú, beszólogatós kommentet írni.

Én nem hiszem, hogy "felgyülemlett az energetika a bőrödben", bármit is jelentsen ez :)

2013. febr. 8. 11:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen lehetsèges, de megoldható! Sajàt magadat kell eggyensullyba hoznod, meditàlnod kellene minden nap egy kicsit. Meg kellene nyugtattnod a tested ès lelked energiamezöit! A belsö nyugalom a lènyeg, ha meg van akkor az auràd is rendezödik!
2013. febr. 9. 01:38
 15/15 Riley Freeman válasza:
Persze hogy létezik ahogy elmondta kedves kollégám Róbert főpapboszorkány. Megkérlek hogy Rakd ide a kezedet!-----------> És már küldi is a segítséget
2013. febr. 12. 14:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!