Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy átlátok a...

Miért van az, hogy átlátok a pléden, takarón stb? És néha látom az orromat?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ez normális e. Gyerekkorom óta megfigyeltem, hogy át tudok látni a vékonyabb dolgokon. Homályosan, de akkor is. Az orromat is néha láton. Nem csak a végit, hanem majdnem az egész orromat persze oldalról és homályosa. Először azt hittem, hogy csak oda látom, de hamar rájöttem, hogy az igazi orromat látom. A plédeken átlátást nem tudom mire vélni. De csak vékony dolgokon működik, egy vastag dunnhán pl már nem látok át.
2013. febr. 5. 17:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

"végit" :D :D :D

Hát te aztán nagyon okos ember lehetsz...

Van egy hírem a számodra: Mindenki átlát a vékony anyagokon, mivel azok átlátszóak.

Az orrát is mindenki látja, ha odafigyel, főleg, ha kancsalít...

Biztos nagyon különlegesnek hiszed magad, de megnyugtatlak (vagy inkább elkeserítelek??): nem vagy az!

2013. febr. 5. 17:13
 2/12 A kérdező kommentje:
de ezek olyan dolgok amiken nem lehetne átlátni de vékonyak és émn átlátok rajtuk.
2013. febr. 5. 17:18
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

normális-e, látom, végét, homályosan, dunnyha.

Minden sorra jut egy hibád.

De hogy válaszoljak:

A vékony szöveten mindenki átlát, mert a vékony szövet nem többrétegű, ezért a szövés melletti apró lyukak a fényt átengedi, és mivel ez sok helyen történik meg, ezért átlátsz rajta. Az orrát pedig minden látni tudó ember látja...

2013. febr. 5. 17:19
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy ideig, még kiskoromban én is azt hittem, hogy átlátok a dolgokon, de csak elbambultam, a másik szememmel láttam.

Tényleg a kancsalítás lesz az oka.

Amúgy ki nem látja az egész orrát?

2013. febr. 5. 17:23
 5/12 A kérdező kommentje:
de én nem úgyx látok át mint a szunyog hálón. sőt, megkockáztatom, nem csak a szöveten látok át! átlátok a műanyagon is ha elég vékony!
2013. febr. 5. 17:38
 6/12 anonim ***** válasza:
mi az, hogy "nem úgy látsz át"? Honnan tudod, hogy más hogy lát át?
2013. febr. 5. 17:53
 7/12 A kérdező kommentje:
mert nem úgy látok át mint mikor átlátszó szöveten átlátok
2013. febr. 5. 17:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Te írtad, hogy mondjuk meg, normális-e ez. Mi mondtuk, hogy igen, ha te nem hiszed el, és úgy érzed különleges képességed van, akkor meg örülj neki.
2013. febr. 5. 19:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Már mondtuk, hogy normális. A műanyagon is át lehet látni ha elég vékony. (plasztik műanyag) És ha úgy nézzük, mindenki átlát nap mint nap a műanyagon, akinek van autója. A szélvédőben ugyanis egy vékony műanyag lap van. Tehát igen, normális vagy.
2013. febr. 5. 19:36
 10/12 Napkiraly ***** válasza:
100%

[link]

ha ilyen szemed van, nincs ebben semmi meglepő

2013. febr. 5. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!