Tud szellőzni normálisan a laptop, ha használat közbe ölbe, vagy takarón van?
Oldalt fújja ki a levegőt, de nem tudom hol szívja be..Tudja hűteni magát rendesen vagy ilyesmi, azért kérdezem.
Dell Inspiron.
(Lehet megint hülyeséget kérdeztem, de nagyon új nekem ez az egész:))
Egyértelműen NEM.
A mai laptopok kicsik, könnyűek, praktikusak, de ezzel fordítottan arányosan alacsony minőségűek, lassúak.
Alul szívják be, oldalt, vagy hátul fújják ki a hűtők a levegőt.
Próbáld megemelni valahogy. (Nekem egy rácsos aljú laptoptartón van mindig.) Nagyon fontos, hogy jól hűtve legyenek. Ellenkező esetben megnő a disszipáció teljesítménye (100W<) és a processor, alaplap, videókártya és egyéb alkatrészek áramkörei ( a szilícium alapanyag miatt) eltorzulnak, használhatatlanná, javíthatatlanná válnak. Egy laptop pedig úgy van tervezve, hogy ha valami meghibásodik, akkor újat kelljen venni.
Lényeg a lényeg: ne érintkezzen közvetlenül textillel az alja (az különösen rossz a ventillátornak) próbáld megemelni, és nem lesz baj.
Ez csak megjegyzés: 70-80% az esélye, hogy egy lány vagy, és 90-95%, hogy 15-19 éves vagy.:)
Bár van az 96,54% is.
köszi:))
:D:D Lány vagyok, 19:D
Padlón... Az informatikus szememmel kín olvasni is :D
vatera bácsi ezt mutatta:
Asztalon, ágyban, földön, kanapén 19 éves fórumozó lányoknak specializálva :D Ehhez hasonló tartókban érdemes gondolkodni, ez csak minta.
Én ajándékba kaptam az enyém, szóval nem tudok többet segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!